duminică, 27 decembrie 2009

Previziuni de dincolo, despre 2012

Dannion Brinkley este un caz faimos pentru experienţele sale avute „dincolo de moarte”, descrise pe larg în cartea lui, intitulată "Salvat de Lumină". În 17 septembrie 1975, el vorbea la telefon în timpul unei furtuni. Un trăsnet a lovit linia telefonică, astfel că mii de volţi au ajuns în corpul lui. Inima i s-a oprit şi a murit. Acesta a înviat la morgă, după 28 de minute, îmbogăţindu-se astfel cu o experienţă incredibilă.
După ce a fost traversat de curentul electric, s-a trezit plutind deasupra corpului său, apoi a început să avanseze printr-un tunel în spirală către o lumină strălucitoare. Acolo a fost întâmpinat de o fiinţă luminoasă, care radia iubire. Apoi şi-a retrăit viaţa întocmai ca la cinematograf. S-a judecat singur pentru propriile greşeli, simţind toată durerea pe care el a provocat-o celorlalţi, dar şi sentimentele pozitive pe care el le-a dăruit pe parcursul vieţii sale. El a fost dus apoi într-un oraş cristalin de lumină, în faţa a 13 fiinţe luminoase, câte una pentru fiecare zodie şi un conducător care îi prezida pe cei 12. Fiecare dintre aceştia s-a apropiat de el cu câte un mic obiect, care semăna cu un televizor în miniatură.

Mai multe previziuni s-au produs deja

Au apărut scene din viitor şi s-au mărit până când Dannion s-a regăsit în mijlocul lor. Au fost peste 300 de astfel de viziuni, iar 117 dintre ele se vor petrece până în 2012. Peste 100 dintre aceste evenimente deja s-au produs, printre care se numără accidentul de la Cernobâl, destrămarea URSS, războiul din Golf, etc. După ce a primit instrucţiuni pentru a construi centre speciale, Brinkley s-a întors în corpul fizic care, între timp, fusese dus la morgă. După dureri şi paralizie, el a descoperit că avea capacităţi telepatice şi de previziune.

„Cred că va fi foarte rău…"
În ceea ce priveşte anul 2012, Dannion a răspuns într-un interviu:
Întrebare: Cât de rău va fi, Dannion?
Răspuns: Sau cât de bine va fi! Cred că va fi foarte rău, geografic şi topografic, dar în sensul spiritual, conştiinţele oamenilor vor avea de câştigat enorm. Acest pământ se schimbă pentru că întregul univers se schimbă, mai ales între 2011 şi 2012, când vom fi martorii revenirii unui sistem de energii care au existat în trecut aici. Puteţi să-i spuneţi conştiinţă avansată spiritual, sau A Doua Venire, sau naşterea Erei Vărsătorului. Jose Arguelles şi Drunvalo Melchisedek, doi faimoşi cercetători care au interpretat miturile şi descoperirile arheologice ale civilizaţiei Maya, sunt profund convinşi că anul 2012 este unul de referinţă. Atunci, omenirea nu va mai avea nevoie de calendar, pentru că timpul, tehnologia şi sistemul monetar vor fi trancense graţie sincronizării galactice între planeta Pământ şi centrul galaxiei noastre.

Adevar si mit despre 2012: filmul apocalipsei dupa mayasi

» Una dintre cele mai asteptate pelicule, "2012", un thriller care are in centru profetia mayasa despre sfarsitul lumii, se va lansa simultan in cinematografe astazi, 13 noiembrie.

» Avanpremiera a avut loc intr-un cinema din Los Angeles, unde vedetele din film au tinut sa-i linisteasca pe cinefili, insistand ca totul nu este altceva decat fictiune.

Povestile epice despre sfarsitul lumii sunt asteptate cu sufletul la gura si la noi, iar televiziunile comerciale sau blogurile deja au incalzit atmosfera, oferind periodic
detalii despre megaproductia semnata de Roland Emmerich, "vinovat" si pentru productiile de succes "Ziua Independentei" si "The Day After Tomorrow".
Pelicula "2012", un thriller cu John Cusack in rolul principal, are in centru profetia din calendarele mayase, despre care o echipa de cercetatori afla ca se va adeveri: apocalipsa va duce la transformarea Terrei intr-un corp ceresc neprimitor si pustiu. Asa ca oamenii de stiinta incep sa caute disperati o solutie pentru a asigura supravietuirea omenirii. Daca personajul lui John Cusack este implicat in poveste absolut intamplator, Woody
Harrelson interpreteaza un expert al apocalipsei, nevoit sa dea piept cu dezastrul planetar.

"Personajul pe care il joc este scriitor, Jackson Curtis, care afla de o conspiratie despre sfarsitul lumii ce se dovedeste a fi adevarata", a declarat de pe covorul rosu John Cusack, in timp ce Danny Glover linisteste, apreciind ca nu crede ca "oamenii ar trebui sa intre in panica, ci sa devina mai constienti ca fiecare lucru pe care il fac in fiecare zi are un impact asupra generatiilor viitoare".

Mickey Rooney a aplaudat filmul in picioare
Catastrofa Pamantului pare totala, dupa ce Roland Emmerich l-a inghetat in urma cu cinci ani in "The Day After Tomorrow". Acum sfarsitul lumii este cauzat de eruptiile solare
care provoaca o topire a nucleului Terrei si o miscare dezastruoasa a placilor tectonice. "Nu se poate contesta calitatea fermecatoare a dezastrului, in special vazut pe marele ecran. La premiera mondiala, Mickey Rooney a inceput sa aplaude in timpul epilogului, ceea ce a determinat intreaga multime din sala sa-l copieze aplaudand", mentioneaza Reuters. "Atunci cand vezi dezastre, imediat esti marcat de asta. Filmul asta arata. Oamenii sunt fascinati", a declarat dupa premiera si Emmerich, care semneaza regia, scenariul si productia executiva. Roland Emmerich a mai realizat "10.000 B.C.", "Independence Day", "The Day After Tomorrow", "The Patriot", "Godzilla", "Stargate" si "Universal Soldier".

Ziua Judecatii este cutremuratoare
2012 ar trebui sa fie un an al transformarii spirituale marete sau al apocalipsei, potrivit calendarului mayas care mai pretinde ca va fi un timp in care existenta Pamantului va fi intoarsa cu susul in jos. Nostradamus a prevestit ciocnirea unei comete imense de Pamant in 2012, iar sfantul catolic Malahie a prevestit ca in acelasi an ultimul Papa va sosi ca vestitor al Zilei Judecatii. Avertizat de aceste previziuni, un cercetator deschide un portal intr-un univers paralel si isi contacteaza replica de acolo pentru a preintampina Apocalipsa. O profetie ce a pornit de la mayasi este acum pe larg consemnata, discutata, disecata si examinata.

Ce spune filmul
Primul caruia i-a venit ideea cu privire la un film despre anul 2012 a fost coscenaristul Harald Kloser, alaturi de Roland Emmerich. "Fiecare civilizatie de pe Pamant are un mit al potopului, al dezastrului apocaliptic", mentioneaza Kloser. Calendarul mayas ajunge pana la sfarsitul celui de-al 13-lea ciclu al sau, pe 21 decembrie 2012 – dupa aceasta data nu mai urmeaza nimic si vine intrebarea: daca acest calendar nu mai continua, ce va urma? "Veti gasi milioane de oameni, din toate sferele societatii, care cred ca in 2012 se va produce un fel de schimbare in societate sau o schimbare in ceea ce priveste spiritul", afirma Kloser. Anvergura si varietatea teoriilor le-au oferit lui Emmerich si Kloser idei din care sa se inspire atunci cand s-au apucat sa redacteze scenariul.


Esential era sa fie create niste personaje capabile sa treaca prin rasturnari filosofice si politice la scara intregii umanitati. John Cusack interpreteaza rolul principal al lui Jackson Curtis, un scriitor al carui devotament fata de romanul sau esuat-dar-potential-genial i-a distrus casnicia, lasandu-i familia intr-o stare de instabilitate. Dar Jackson ramane un tata loial si va dovedi ca face orice pentru a-si salva familia. Amanda Peet joaca rolul fostei sotii a lui Jackson, Kate, care pastreaza o legatura de prietenie cu Jackson, dar care a obosit sa mai concureze cu munca acestuia incercand in zadar sa-i capteze atentia. Atunci cand placile tectonice incep sa se deplaseze – distrugand L.A.-ul, care se afla in calea lor –, Jackson si familia sa vor incepe o calatorie terestra si aeriana, in dorinta disperata de a supravietui si de a vedea noua lume.


In tot acest timp, liderii cei mai importanti ai guvernelor lumii aveau un plan. Ei nu pot sa salveze intreaga rasa umana, dar pot salva cativa oameni, care sa puna bazele unei noi societati. Presedintele Thomas Wilson, interpretat de Danny Glover, are capacitatea de a intelege foarte rapid
criza cu care urmeaza sa se confrunte omenirea; de asemenea, pentru a preveni isteria in masa, el hotaraste sa tina informatia sub lacat. Thandie Newton, care interpreteaza rolul fiicei presedintelui, Laura, este socata sa descopere ca guvernul tatalui sau a ascuns omenirii un lucru atat de grav. De fapt, se pare ca singurul om din afara guvernului care are idee de ceea ce e pe cale sa se intample este amfitrionul postului de radio (si probabil profetul) Charlie Frost (Woody Harrelson), care isi transmite in eter predictiile oricui ar vrea sa le asculte.

Efectele speciale bat realitatea
Pentru prima scena (primele cinci minute din film sunt deja pe internet) s-au construit cateva decoruri exterioare mobile pe care regizorul sa le poata muta in timp ce actorii alearga pe sau printre ele. "Roland a amenajat o intreaga strada de oras, cu palmieri, betoane, fatade de case, si le-a pus pe toate pe niste balansiere gigantice – cu motoare imense – si mi-a spus: «Trebuie sa alergi de-a lungul acestei strazi, sa te urci intr-o masina si sa demarezi in tromba»", povesteste Cusack. Pana la final, mentioneaza el, "am trecut prin apa, foc, pamant, nori de cenusa, cutremure, aproape prin tot ce ti-ai putea inchipui. Am condus toate vehiculele la care te-ai putea gandi, iesind din orice dezastru pe care ti l-ai putea imagina. Am traversat un soi de infern".


"L.A. este distrus de un cutremur de pamant de 10,5 grade. Yellowstone Park piere intr-o eruptie de lava groasa de treizeci de mile. (...) Ai putea gandi: «Hm, am mai vazut filme cu cutremure». Ei bine, nu, n-ai mai vazut", spune si Marc Weigert, supervizor de efecte vizuale si co-producator. El adauga: "Una dintre cele mai mari provocari a fost numarul mare
de tipuri de dezastre care au loc in film: cutremure de pamant, falii care se deschid in pamant, mai multe orase distruse, inundatii, eruptii vulcanice imense".


Mobilitate pe 500.000 tone de otel
Filmarile au avut loc in Vancouver, Canada, timp de cinci luni. Productia a utilizat mai mult de 13 platouri de filmare in cinci locatii diferite si doua platouri exterioare compuse dintr-un "platou mobil" completat cu palmieri si blue screen. Zonele din jurul Kamloops au intruchipat Yellowstone Park si Tibet, unde echipa a filmat timp de o saptamana. Filmarile principale s-au incheiat in Los Angeles cu cateva cadre exterioare. La esafodajele uriase pentru platformele mobile s-au folosit 500.000 tone de otel pe o suprafata de circa 2.700 metri patrati, sisteme hidraulice si pneumatice, sisteme cu supape controlate electronic. si astea nu sunt toate. Tot ce nu s-a putut filma s-a redat pe calculator
. Au lucrat mai mult de o mie de oameni pentru efectele vizuale.

Predictia apocalipsei, demontata de NASA
NASA a lansat o campanie de explicatii stiintifice de amploare impotriva profetilor apocalipsei, prevazuta de acestia pentru 2012, care au invadat internetul. Predictia din "2012", promovata de milioane de site-uri, isi are originea intr-o fabula potrivit careia o planeta despre care se spune ca ar fi fost descoperita de sumerieni, intitulata Nibiru sau "Planeta X", se indreapta catre Terra si se va ciocni cu planeta noastra, a explicat agentia spatiala americana pe site-ul ei oficial. "Nici un om de stiinta din lume de buna-credinta nu este la curent cu vreo amenintare catastrofala prevazuta pentru decembrie 2012", se afirma in comunicatul NASA, care isi informeaza cititorii asupra unui detaliu important: Terra exista de peste patru miliarde de ani.


Zece modele de sfarsit al lumii, in filme
Profesorul Wheeler Winston Dixon, de la Universitatea Lincoln din Nebraska, specializata in studii de film, spune, printre altele, ca oamenii recurg la asemenea filme pe scara larga: "La final, telespectatorii elimina responsabilitatile. Datoriile sunt anulate (...) creand un anumit confort pervers", titreaza publicatia online Mercury News.


1. Apocalipsa nucleara: Razboiul Rece si teama unui razboi termonuclear. Filme de referinta: "On the Beach" (1959) de Neville Shute; Stanley Kubrick cu "Dr. Strangelove or How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb" (1964) sau "Beneath the Planet of the Apes" (1970).


2. Epidemii globale: "The Omega Man" (1971), "28 Days Later" (2002) sau "Resident Evil" (2002).


3. Atacul animalelor: filme moralizatoare, de genul: nu e bine sa o superi pe Mama Natura – "The Day of the Animals" (1977), "The Birds" (1963), al lui Alfred Hitchcock, sau "Reign of Fire" (2003).


4. Atacul extraterestrilor: de la "The Day of the Triffids" (1962) pana la "Ghidul autostopistului galactic" (2005).


5. Revolta masinilor: sfarsitul civilizatiei nu vine din cauza oamenilor, ci din cauza masinilor create de om – seria "Terminator" sau filmul animat "9" (2009).


6. Sfarsitul anuntat de meteoriti: "Deep Impact", "Armageddon", dupa 1998, sau "Meteor" (1979) si "When Worlds Collide" (1951).


7. Cand vremea o ia razna: "The Day After Tomorrow" (2004) sau "An Inconvenient Truth", filmul lui Al Gore.


8. Miscarile tectonice: "Crack in the World" (1965), "The Core" (2003) si actualul "2012".


9. Zombi: "Night of the Living Dead" (1968) de George Romero, cu toate remakeurile si continuarile, inclusiv "I Am Legend", plus
seriile derivate din "Zombie" (1979).


10. Sfarsitul biblic: de la seria "Left Behind", de Kirk Cameron, pana la "End of Days" (1999) sau viitorul "Legion", programat pentru 2010.

Articol de Manuela Golea, Romania Libera.

Marmureanu despre 2012Marmureanu spune ca pana in 2012 nu va fi cutremur catastrofal in Romania. Insa mai spune ca: "Cine va mai trai dupa acest an va vedea..."

sâmbătă, 26 decembrie 2009

Calendarul Maya: Sfarsitul lumii in anul 2012 ?Calendarul Maya: Sfarsitul lumii in anul 2012 ? - Popol Vuh, textul sacru al nativilor mezoamericani, prevede in viitorul imediat un eveniment cosmic cataclismic, ce va marca finalul civilizatiei cunoscute si nasterea uneia noi. Acesta va avea loc, conform calendarului mayas, in 4 Ahau 3 Kankin (13.0.0.0.0) *, corespunzator datei noastre de 21 decembrie 2012

Decodarea Trecutului - Civilizatia Maya - Profetii si Anul 2012

Noi dezvaluiri despre 2012, anul schimbarilor dramatice

“Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima, timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat”, se arata intr-un raport al Pentagonului. Teoria este sustinuta de mayasi, care prevad ca “sfarsitul timpului” va avea loc pe 21 decembrie 2012.

Exceptionali matematicieni si astronomi, ei au conceput unul dintre cele mai precise calendare cunoscute de om, mai exact chiar si decit cel gregorian utilizat azi. Calendarul lor a fost alcatuit in urma observarii minutioase a soarelui, a planetelor si a stelelor din Calea Lactee. Astronomii maya cunosteau locatia exacta a centrului galaxiei, dand o importanta deosebita nasterii si disparitiei stelelor.

Bazandu-se pe o combinatie intre divinatii si calcule matematice, indienii Maya au aflat, inca de acum 4.000 de ani, ca pe 21 octombrie 2012 va incepe alinierea soarelui nostru cu Ecuatorul Galactic si cu stelele din centrul Caii Lactee. Astronomii moderni au confirmat ca, la data solstitiului de iarna, in 21 decembrie 2012, soarele se va afla in aliniament galactic, pe aceeasi linie cu Ecuatorul Galactic (linia care imparte in doua Calea Lactee, divizind-o in doua emisfere), calendarul Maya terminandu-se la aceasta data.

Chiar daca nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfarsitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare ca tot mai multe argumente converg spre concluzia ca in acel an ceva cu totul surprinzator si inimaginabil se va petrece cu planeta noastra si implicit cu noi, locuitorii ei. inainte de a accepta sau respinge aceste teorii, e bine sa le cunoastem.

Nu va fi sfarsitul lumii

Potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci momentul cand adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi imbunatatit, avand 12 spirale in loc de doua. Oamenii vor depasi tehnologia, asa cum e cunoscuta azi. Cea de-a 5-a Lume se sfarseste in 1987. A Sasea Lume incepe in 2012. Deci, acum suntem intre doua Lumi. Acest timp este numit “Apocalipsa” sau “Revelatia”. Acest lucru inseamna ca Adevarul ne va fi revelat, nicidecum “Sfarsitul Lumii”.

24, 16, 0

Planeta Terra se comporta ca un imens circuit electric. Intre suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann, intre 1952-1957 si permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei Terra. Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secunda. Insa, din 1980, rezonanta a inceput sa creasca incet, acum fiind de 12 cicli pe secunda.

Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe Terra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru. (Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam…)

Curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce ne apropiem de “Punctul Zero”, momentul in care planul Sistemului Solar, se va suprapune pe planul Galaxiei. Deci daca 24 de ore ale zilei reprezinta acum 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel incat la trecerea prin “Punctul Zero” 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecintele acestui fenomen sfideaza orice putere de imaginatie: intreaga planeta si toti locuitorii ei vor trece intr-o alta dimensiune!

Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbari: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronica, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decat minunate. Si mai cu seama, corpul uman devine din ce in ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasa are loc insa la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenta Cosmica. Ca urmare, intuitia se dezvolta mai repede, ca si toate capacitatile paranormale ce deriva din ea. Al treilea ochi incepe sa se deschida si chiar ochii fizici se transforma pentru a se adapta Luminii si frecventelor ei mult mai elevate.

Inversarea polilor magnetici

La nivel planetar, avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o data la 13.000 de ani, deci de doua ori intr-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani.

Polul nord magnetic terestru este intr-o constanta deplasare. La ora actuala, tinde sa se apropie de polul nord geografic. Unii oameni de stiinta considera ca aceasta inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc in curand.
Extras din revista “Sciences et Avenir” (Stiinta si viitorul) din Iunie 2002: “Analizand datele culese de doi sateliti: Oersted, lansat in 1999, si Magsat, lansat cu 20 de ani mai devreme, o echipa de specialisti de la Institutul de Fizica Pamantului din Paris a remarcat variatii importante ale campului magnetic terestru. Sa fie acesta semnul inversarii polilor magnetici ai Pamantului? Nu putem afirma aceasta cu certitudine. Mai degraba putem banui ca intensitatea campului magnetic fluctueaza, scazand si apoi revenind, fara a se modifica polaritatea campului magnetic terestru. Astfel de fluctuatii au mai avut loc in trecut. Inversiune sau fluctuatie, nucleul terestru pare a fi agitat insa de furtuni intense.”

Schimbare radicala de clima

Previziunile sunt sumbre pentru perioada premergatoare anului 2012. Dupa 2010, Europa va suporta o schimbare radicala de clima. Pana in 2007, se anunta furtuni violente care vor distruge bariera de coasta a Olandei, determinand pierderea unor vaste teritorii. India, Africa de Sud si Indonezia vor fi distruse de revolte si conflicte interne, iar granarele lumii vor fi golite de seceta.

Verile vor fi din ce in ce mai calde, provocand o si mai rapida topire a ghetarilor, cu consecinte grave asupra climei, la extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scazute, similare Siberiei, in tarile limitrofe Atlanticului de Nord.

Incepand cu 2012, procesul de racire globala va cuprinde Pamantul, iar la mijlocul secolului 21, intreaga planeta va fi cuprinsa de temperaturi scazute, aprecia un expert al Observatorului Academic al Rusiei. Cauza acestei scaderi a temperaturii este micsorarea fluxului de radiatii solare, aprecia Habibulo Absudamatov, citat de NewsRu.
“Am fost martorii unei asemenea raciri in Europa, America de Nord si Groenlanda in 1645-1705, cu canale inghetate in Olanda, si oameni care si-au abandonat casele din cauza ghetarilor. Aceasta este ceea ce ne asteapta in cateva decenii”, afirma specialistul.

Analize ale fluctuatiilor radiatiilor solare care influenteaza climatul pe Terra arata ca planeta se afla acum la varful procesului de incalzire globala. Acum, odata cu scaderea radiatiei solare, temperaturile globale vor scadea si ele, crede Absudamatov. “In secolul 20, activitatea solara putea fi caracterizata de o crestere generala a cantitatii de energie radiata, de aici incalzirea globala. Aceasta nu este nicidecum o anomalie, ci un fenomen normal. incalziri globale, ca si raciri globale, au mai avut loc”. Potrivit lui Absudamatov, racirea va incepe in 2012 -2013. Pana in anul 2035, nivelul radiatiilor solare va atinge minimul, iar 15 ani mai tarziu se asteapta o racire accentuata a climei.

Ce mai spun Mayasii despre 2012:

- vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi;
- vom depasi cunostiintele actuale despre Timp si Spatiu;
- dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in Dimensiunea a 5-a;
- planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers;
- ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit, si va avea 12 spirale in loc de 2.

Alte efecte ale marilor transformari cosmice la care asistam, sunt atmosferele planetelor Sistemului Solar:
- Atmosfera lui Marte creste rapid;
- Luna isi “fabrica” atmosfera proprie compusa din compusi ai sodiului;
- Atmosfera Terrei se schimba si ea, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care pana acum nu exista;
- Venus ne arata o crestere marcanta de intensitate luminoasa;
- Jupiter sufera o modificare atat de puternica, incat s-a format un tub de radiatie ionizata, intre el si satelitul sau Io. De asemenea campul lui magnetic a crescut in intensitate de 2 ori;
- Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum isi intensifica campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.

http://www.almeea.com/

Despre 2012, comprimarea timpului + alte lucruri interesante

ramane in continuare o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic. O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate.

O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX. Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparative, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365,2425 zile.

Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012! Aceasta data obsedeaza omenirea de cateva secole si i s-au cautat diverse explicatii, majoritatea de esenta religioasa, mai ales ca unele pasaje ofera argumente in acest sens. Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si , cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie. Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi.

- Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.
- Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997.
- Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace.
- Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.
- Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.
- Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
- Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.

Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar.

Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor. Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.

Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.

Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.

Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. “Animal cu (oaresce) ratiune”, fiinta umana a fost inzestrata cu capacitatea de a avea o paleta larga de trairi, sentimente si ganduri.

Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole. Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk. Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei.

In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice, astronomice si chiar juridice. Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului iar cuvantul de ordine este diversitatea. Viata trebuie sa evolueze prin forte proprii, fara dirijari cazone, sa se confrunte cu cele mai dificile situatii.

Cine invinge merita sa mearga mai departe. Chiar si razboaiele au rolul lor in programul universal. Nu sunt de dorit, in general, dar determina unitatea unei natii, planete sau chiar unei galaxii (?) si evolutia stiintifica, aducand o presiune si o urgentare sporita in acest sens. Tot ele, aduc un examen energetic major, o separare intre “baiatii buni si baietii rai” – dupa gandirea simplista americana.

Fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula. Asa cum el a fost creat prin explozia colosala a unui… atom, tot asa exista surse de energie pozitiva ce alimenteaza galaxiile iar de la acestea, prin sori, sistemele solare. Aceste energii sunt de frecventa foarte inalta, pentru a putea strabate distanele imense, pana la sorii captatori.

Pe de alta parte, planetele, sistemele solare si galaxiile se afla intr-o continua miscare, parca pentru a beneficia toate de aceste izvoare de energie a evolutiei. Miscarea are insa si un reflux: catastrofismul… periodic. Nu intamplator, galatenii Ioan Farcas si Ilie Ghetu au devenit subiect pentru “Discovery” TV, teoria lor fiind cu adevarat revolutionara. Conform acestora, la 180-200 milioane ani, Galaxia noastra sufera, permanent, transformari radicale iar sistemul solar de trei ori in acest interval.

O data la 60-70 milioane de ani, modificarile de pe Terra sunt atat de radicale incat, spun cei doi, “pana si istoria nu poate fi considerata o observatie continua”. Toate aceste modificari sunt ciclice si… obligatorii si se datoreaza permanentei miscari a galaxiei si sistemului solar. Doar izvoarele de energie pozitiva par a avea o anumita stabilitate.

2012 pe Terra

Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta, va rog! Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X).

Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre. In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor iar ca rezultat… nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!! Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra.

Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA, va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).

Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba “bataia inimii”. Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, “rezonanta Schumann” a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt… doar 16 ore reale! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.

Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga planeta, inclusiv omenirea, va trece intr-o alta dimensiune! Inca neclar? Mai concret: 24 de ore vor fi… ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista!!! Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel “Punct Zero” se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna

Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.

Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma:

- intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;
- vom depasii tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;
- banii vor disparea ca necesitate;
- vom intra in Dimensiunea a 5-a;
- ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent.

In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna – este semnul ca organismul se purifica):

- migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;
- simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice;
- slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;
- modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.

In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane. Este asa-numita “inaltare”, “ridicare la Cer”, de care vorbesc si vechile scrieri.

“Inaltarea” fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine. Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.

Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.

Bine, bine, vor intreba oamenii de afaceri, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:

- intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;
- folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;
- toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;
- se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;
- corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea(cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor.

Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa.

Ce se intampla la alinierea planetelor in 2012?

Profetiile Maya la fel ca profetiile din zilele noastre despre alinierea planetelor in 2012 se numeste inversarea polilor.

Aceasta teorie se refera la schimbarile ce se vor petrece la polul nord, respectiv polul sud, lucru care poate cauza cutremure, tsunami, uragane si alte calamitati naturale ce pot sterge de pe fata pamantului intreaga populatie.

Mayasii au cunoscut foarte bine sistemul solar ceea ce a dus la “calendarul pe termen lung” si a devenit cunoscut ca si calendarul mayas. Cei care studiaza civilizatiile antice stiu mai multe despre acest subiect sau vor studia mai amanuntit.

Acest subiect mult discutat despre alinierea planetelor ce va avea loc in data de 21 decembrie 2012 este principalul eveniment dintre toate prezicerile despre acea zi, de la iluminarea totala a planetei pamant si pana la dezastre si catastrofe fara precedent.

Aceste evenimente anticipate ca vor avea loc in 21 decembrie 2012 au fost prezise de oamenii din antichitate precum Mayasii si Zulu. La fel mai sunt si alte profetii despre sfarsitul lumii in 2012 similare cu prfetia alinierii planetelor.

Ce este mai important pentru evenimentle ce vor urma sa apara in 2012 este ca noi sa fim pregatiti.

Pamantului se accelereaza

Rezonanta Schumann este prezentata de geofizicienii contemporani drept “bataia inimii” planetei noastre. Aceasta a avut o valoare constanta de 7,8 Hz timp de mii de ani. Insa incepand cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai intai lenta, apoi din ce in ce mai rapida (dupa 1997), pana cand a atins astazi valoarea de 12 Hz. Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe planeta noastra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru. Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam la ora actuala…

Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce ne apropiem de “Punctul Zero“, care corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamantului. Caci daca 24 de ore ale zilei reprezinta inca, la ora actuala, 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel incat la trecerea prin Punctul Zero, pe care unii il situeaza la sfarsitul anului 2012, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecintele acestui fenomen sunt incalculabile si sfideaza orice imaginatie: intreaga planeta si toti locuitorii ei vor trece intr-o alta dimensiune!

Cresterea frecventei de rezonanta Schumann se traduce prin scaderea progresiva a densitatii planetei, fenomen ce a fost observat si identificat de clarvazatorul brazilian Triguerinho, inca de la inceputul anilor ‘80.

Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbari: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronica, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decat minunate. Si mai cu seama, corpul uman devine din ce in ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasa are loc insa la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenta Cosmica. Ca urmare, intuitia se dezvolta mai repede, ca si toate capacitatile paranormale ce deriva din ea. Al treilea ochi incepe sa se deschida si chiar ochii fizici se transforma pentru a se adapta Luminii si frecventelor ei mult mai elevate.

Profetiile lui Nostradamus pentru anul 2012

Ce se poate intampla in 21 decembrie 2012? Ce a prezis Nostradamus? In clipurile de mai jos este povestea cartii prierdute a lui Nostradamus 2012:

Cartea pierduta a lui Nostradamus 2012 si Ophiuchus
partea 1


partea 2


partea 3

Despre 2012 in viziunea lui Ioan Istrate

“In cartea Romania si lumea in timp la capitolul cataclism planetar, am prezentat inca din 1999, 14 mai, aparitia unui corp ceresc care se indreapta spre Pamant din directia Sud -> Nord. Mare mi-a fost surpriza, ca inca din 2008 oamenii de stiinta au semnalat prezenta unui astru in emisfera australa.

La acest capitol, am prezentat 3 mesaje privind acest corp ceresc, la inceput ca asteroid care imediat s-a transformat intr-un soare. Efectele aparitie acestui astru asupra Pamantului sunt prezentate in detaliu la acest capitol.

In mare: apropierea acestui astru de Pamant va avea efecte cu totul neasteptate. Mari cutremure de pamant, iar puterea lui de atractie va provoca marei pe mari si oceane care se vor ridica la sute de metri in inaltime.

Dupa trecerea astrului, apele marilor si oceanelor se vor revarsa peste uscat razand totul in calea lor. Ca efecte mari mentionam: oprirea treptata a rotatiei Pamantului in jurul axei sale, oprirea rotatiei (timpul zero) si schimbarea sensului de rotatie a Pamantului (unde astazi apunele Soarele… in viitor va rasari Soarele). S-ar putea sa se rastoarne polii din cauza acestui astru.

Prin ferestrele timpului am vazut ca bucati de pe suprafata astrului vor cadea pe Pamant, dar in mod deosebit, peste vestul SUA, N-V Mexicului si S-V Canadei. Efectul acestui fenomen va fi : scufundarea unei mari parti din teritoriul SUA pana la fluviul Mississippi. Si in Europa vor fi, scufundari de teritorii in special in sud.”

Preluare: ionistrate.ro

Anul 2012 si schimbarile majore prin care trecem

Planeta Terra se manifesta ca un imens circuit electric. Intre suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W.O.Schumann, intre 1952-1957 si permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei Terra.

Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann, sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secunda, constanta fiind folosita in domeniul militar. Insa, din 1980, rezonanta a inceput sa creasca incet, acum fiind de 12 cicli pe secunda. Acest lucru inseamna ca ziua are numai 16 ore, in loc de 24, cat era odinioara.

De altfel, fiecare dintre noi si-a dat seama de accelerarea timpului. Multi se plang ca nu le ajunge ziua pentru tot ceea ce au de facut. In acest ritm in 2012, timpul va ajunge la 0. De asemenea in anul 2012, planul Sistemului nostru solar, se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee. Deci ciclul de 26.000 ani va fi complet.

O data cu Rezonanta Schumann, creste nivelul vibrational al oricarei fiinte de pe Terra.

Mayasii, civilizatie din America Centrala, au avut cele mai inalte cunostinte despre Timp si Spatiu. Calendarul Mayas este cel mai precis de pe Terra. In acest calendar, cea de-a 5-a Lume se sfarseste in 1987. A Sasea Lume incepe in 2012. Deci, acum suntem intre doua Lumi. Acest timp este numit '' Apocalipsa'' sau Revelatia si inseamna ca Adevarul ne va fi revelat, si NU '' Sfarsitul Lumii'' , asa cum multi considera in mod eronat. Mai inseamna si faptul ca exclusiv de NOI depinde cum vom construi aceasta Noua Lume si Civilizatie care va veni.


Ce mai spun Mayasii despre 2012:
- vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi.
- vom depasi cunostintele actuale despre Timp si Spatiu.
- vom depasi necesitatea Banului.
- dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in Dimensiunea a 5-a.
- planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers.
- ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit, si va avea 12 spirale in loc de 2.

Marea Schimbare ne afecteaza ciclul veghe-somn, relatiile cu ceilalti, reglarea imunitara a organismului si perceptia asupra Timpului si Spatiului.


Alte posibile efecte ale Schimbarii ar mai fi:
- migrene, dureri de cap, oboseala.
- senzatia trecerii unui curent electric prin creier si coloana vertebrala.
- crampe musculare.
- simptome de gripa.
- vise intense.
- creste sensibilitatea corpului uman ca rezultat al vibratiilor noi, mult mai inalte.
- actualmente 16 ore echivaleaza cu 24 de ore, Timpul se contracta.
- corpul fizic a inceput sa se schimbe, se creaza un nou corp de Lumina.
- cresc abilitatile intuitive si de vindecare, dovada multimea de bioterapeuti aparuta in ultimul timp.
- structura interna a ochiului uman se transforma in functie de noua atmosfera planetara si cresterea luminozitatii.
- activarea capacitatilor latente a fiintelor, noi nascutii avand capacitate telepatica mult marita.
- toate bolile incurabile ale sec . XX vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul.


Noi informatii despre anul 2012 ne sunt aduse la cunostiinta de Proiectul Montauk. In cadrul acestui proiect, s-a construit pe baza unor informatii din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul caruia diferite persoane puteau fi trimise in Timp si puteau descrie ceea ce vedeau. Cei care au fost relateaza ca anul 2012 este ca un zid abrupt peste care nu au putut trece pentru a vedea ce se va intimpla pana in anul 10.000 D.C.

Ceea ce se afla dincolo de 2012 este ascuns perceptiei noastre la ora actuala, desi nivelul constiintei umane se eleveaza pe masura ce ne apropiem de acel prag de trecere in a 4-a Dimensiune, adica o vibratie mult superioara. Acest lucru va revela tuturor fiintelor faptul ca nu suntem cu nimic separati de Creator. Crestinii numesc acesta ''Revenirea in Glorie'' , si este vorba mai mult de o stare interioara a constiintei, nu de o fiinta care vine in carne si oase.

A 4-a Dimensiune e plina de Viata, acolo predominand Compasiunea, Intelegerea si Iubirea. La nivel de planeta asistam in primul rand la inceputul inversiunii Polilor magnetici, ceea ce se intimpla o data la 13.000 de ani, deci de doua ori intr-un Mare Ciclu Cosmic de 26.000 de ani. In ultimii mii de ani, liniile de camp magnetic ieseau din Polul Sud si intrau pe la Polul Nord. Oamenii de stiinta au observat insa ca acest camp magnetic stabil incepe sa se schimbe, sa slabeasca. In ultimul secol, slabirea a fost de 10-15%, dar in ultimii ani s-a accelerat tot mai mult.

Geofizicianul francez Gauthier Hulot afirma ca acest camp, in Atlanticul de Sud si in America de Sud, este cu 30% mai slab. Dr. Garry Glatzmaier, profesorul de Fizica Pamantului la Universitatea California din Santa Cruz, afirma ca miezul metalic lichid al planetei se misca continuu, pentru a se putea raci. Aceste miscari genereaza campul magnetic terestru. Dar miezul se misca si in directii opuse campului majoritar care pot creste in intensitate, ducand in cele din urma la o inversare a Polilor magnetici ai planetei. Acesta inversare e precedata intotdeauna de o slabire a campului magnetic.

Pentru satelitii care se afla deasupra atmosferei , campul magnetic planetar este singurul scut protector impotriva particulelor din vantul solar. Ei se defecteaza cand trec printr-un camp magnetic slab. Iminenta inversare a Polilor ar putea fi aratata si de extinderea Aurorei Polare care se observa numai la Polul Sud. Aceasta urmeaza sa se extinda si asupra Atlanticului de Sud. Slabirea campului magnetic duce, de asemenea, la sporirea cazurilor de cancer.

Dupa cum se stie, si pasarile folosesc pentru orientare campul magnetic terestru. In Suedia au disparut mii de porumbei, in S.U.A. a disparut o intreaga specie de pelicani, iar in Carolina de Sud egretele zboara de la est la vest in loc de nord-sud.

Columbofilii aradeni au trimis la Atena, pentru deschiderea Jocurilor Olimpice, 850 de porumbei, dintre care nu s-au mai intors decat 50. Ungaria a trimis 1500 de porumbei si s-au reintors 40.


Alte efecte ale marilor transformari cosmice la care asistam sunt atmosferele planetelor Sistemului Solar.
- atmosfera lui Marte creste rapid; acum e dubla si a dus la defectarea lui Mars Observer in anul 1997. Luna, isi '' fabrica'' atmosfera proprie care acum se intinde pe o suprafata de 6.000 de km, fiind compusa din compusi ai sodiului, dupa cum declara Alexei Dimitriev, cercetator rus.
- atmosfera Terrei se schimba si ea, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care pana acum nu exista.
- Venus ne arata o crestere marcanta de intensitate luminoasa.
- Jupiter sufera o modificare atat de puternica incat s-a format un tub de radiatie ionizata, intre el si un satelit al sau, Io. De asemenea, campul lui magnetic a crescut in intensitate de 2 ori.
- Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum isi intensifica campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.


Activitatea vulcanica pe Terra a crescut cu 500% din 1875 incoace, iar campul magnetic al Soarelui a crescut cu 230% din 1901. Conform Academiei Nationale de Stiinte din Siberia, aceste multiple schimbari se datoresc intrarii Sistemului Solar intr-o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Plasma stralucitoare de la marginea Sistemului Solar a crescut recent de 10 ori in intensitate.

Soarele are un camp magnetic numit heliosfera, care inglobeaza intregul Sistem Solar. Cercetatorii rusi au studiat partea frontala a heliosferei si au observat acolo plasma stralucitoare, ca si cum intregul Sistem Solar a intrat intr-o zona cu o energie mult mai inalta, numita Centura Fotonica. Acesta energie aprinde plasma heliosferei in partea frontala, care devine mai luminoasa, mai stralucitoare. Acesta energie patrunde apoi in Soare, care o raspandeste in intregul Sistem Solar, saturand spatiul interplanetar, astfel ca toate planetele vor primi un supliment mare de energie.

Despre 2012, Subteranul Terrei si Miscari Planetare

Interviu Cu Dr. Cristian Negureanu


Motto: “Teologia Evului Mediu a introdus lozinca “ Crede şi nu cerceta “, în timp ce Biblia spune : “Cercetaţi toate lucrurile şi păstraţi ce este bun “ (1 Tesalonicieni 5 : 21)… Mă interesează conexiunile dintre ştiinţă - religie adevărată, monoteistă – evenimente actuale . Acestea pot fi argumentate, demonstrate, sunt obiective” Dr. Cristian Negureanu
Gabriel Teodor Gherasim: Stimate Dr. Negureanu, daţi-ne câteva date biografice şi profesionale.

Cristian Negureanu: Sunt născut pe 23 ianuarie 1956 , în Bucureşti . Aici am făcut liceul şi Facultatea de Medicină Generală , pe care am absolvit – o în 1985 . Apoi am început să mă ocup de studiul psihiatriei , dar , văzând modul limitat , strict materialist , în care această disciplină medicală abordează problema atât de complexă a spiritului uman ( dublul corpului fizic , cel care organizează materia ) , m – am decis să recurg la o cercetare individuală , apelând şi la alte domenii , care mă puteau ajuta : religie , filozofie , fizică cuantică , parapsihologie , scrierile unor societăţi secrete etc.
Făcând diferite conexiuni între lucrări din domeniile menţionate şi, subliniez , nevenind cu interpretări personale , neargumentate , am început , din 1990 , să public diverse articole şi cărţi .
Câteva publicaţii la care am colaborat : Magazin Parapsihologic , Evenimentul Zilei , Cronica Română , România Mare , Atac La Persoană , Tricolorul etc.
Câteva din titlurile celor 18 cărţi publicate până în prezent : Biblia şi OZN - urile , Biblia şi al Treilea Război Mondial ( gata să înceapă ! ) , Parapsihologia şi Misterele Lumii Actuale , Sosirea Zeilor ,Evanghelia după Darwin , În pragul Regatului etc. (mai multe titluri la www.miracol.ro ) .
Recent , la Editura Antet ( www.antet.ro ) a apărut ultima mea lucrare , Planeta Eris şi Încălzirea Globală , o sinteză între scrierile sumeriene , Cartea lui Enoh şi Biblie . Nu sunt membru al nici unui cult religios şi nu fac politică .

G.T.G.: În ce măsură religia şi ştiinţa se transformă din antipozi în elemente complementare ?
C.N.: Scrierile sumeriene , Biblia , Coranul , scrierile indiene etc. nu evidenţiaza acest antagonism ştiinţa - religie . Dimpotrivă , descriu prezenţa a numeroase aparate de zbor aparţinând unei civilizaţii mult mai dezvoltate , care a creat omenirea . Teologia Evului Mediu a introdus lozinca “ Crede şi nu cerceta “ , în timp ce Biblia spune : “ Cercetaţi toate lucrurile şi păstraţi ce este bun" (1 Tesalonicieni 5 : 21 ) . Această ideologie a inculturii este şi astăzi perpetuată de cărţile “ sfinte “ , despre “ tradiţii “ , ale diverselor religii , slujitorii lor neurmărind nimic altceva decât umflarea burţilor şi a buzunarelor .
Biblia , de exemplu , conţine o Ştiinţă atât de avansată , încât omenirea abia dacă visează la ea . Poveşti despre îngeraşi înaripaţi , drăcuşori , cazane cu smoală ,nu există . Descrierile făcute de profeţi unor aparate de zbor sau costumelor elohimilor / dumnezeilor sau anunnakilor, cum îi denumeau sumerienii pe locuitorii planetei Eris-Nibiru , foloseau limbajul acelor epoci , de aceea erau mai greu de înţeles . Un exemplu din cartea profetului Daniel : “ Doi oameni … în haine de in … (elohimi / dumnezei care se vor adresa profetului – n.a ) … cuvintele acestea vor fi ascunse şi pecetluite până la vremea sfârşitului … mulţi vor face investigaţii şi cunoştinţa va creşte “ ( Daniel 12 : 4 – 5 , 9 ).

G.T.G.: Mai există un esoterism daco - roman şi dacă da , sub ce formă ?
C.N.: Esoterismul , misticismul , iluminările interioare ale diverselor persoane şi experienţele lor , indiferent de perioada istorică , forma de manifestare , sursă etc. nu intră în sfera preocupărilor mele . Mă interesează conexiunile dintre ştiinţă - religie adevărată , monoteistă – evenimente actuale . Acestea pot fi argumentate , demonstrate , sunt obiective.

G.T.G: Cum clasificaţi presupusa importanţă a civilizaţiei Dacilor şi a Romanilor în contextul universal şi în ce măsură vedeţi România de azi în transformările climaterice, politice şi sociale viitoare ?
C.N.: Prima parte a întrebării o las în seama istoricilor , cu menţiunea că ar trebui să se ţină cont de faptul că , în conformitate cu scrierile antice, au existat două feluri de Geneze ale oamenilor :
- aceea descrisă în scrierile sumeriene , în care au apărut , după tot felul de monştri ( hibrizi oameni – animale ) , uriaşii , prin amestecarea genelor de anunnaki cu acelea de maimuţă . Vechime : zeci , poate chiar sute de mii de ani .
- aceea descrisă în Biblie , prin care au apărut , prin clonare , “ oameni după chipul şi asemănarea “ elohimilor / dumnezeilor . Vechime: aproximativ 8000 de ani.
Detalii în articolul publicat în Revista Agero ( www.agero-stuttgart.de – Istoria necunoscută a omenirii ) sau în lucrarea Planeta Eris şi încălzirea globală .
Am menţionat în lucrările mele faptul că , prin prisma transformărilor viitoare şi în conformitate cu scrierile biblice , două ţări vor juca un rol foarte important în lume: România Mare ( Casa Poporului ) şi Israelul Mare ( Al Treilea Templu – va fi reconstruit după Revenirea lui Mesia Isus/Enlil).

G.T.G.: De la babilonieni , chinezi , japonezi , australieni şi africani , la daci , Biblie , vest europeni şi indienii din toate continentele americane , există legende despre balauri , şerpi şi reptilieni , ca fiinţe ispititoare oamenilor .De unde provine această fascinaţie cu fiinţe reptiliene şi ce importanţă au în contextul civilizaţiilor prezente ?
C.N.: Recomand cartea lui Z. Sitchin , A Douăsprezecea Planetă , în care pot fi văzute desene de pe tăbliţele sumeriene , în care anunnahkii/elohimii, locuitorii Planetei Nibiru (condusă de către Anu – denumirea sumeriană sau Yahweh – denumirea ebraică ), în prezent numită Eris , foloseau diverse costume de zbor , în special cele amfibii (folosite pentru prăbuşirile în ocean) conferindu – le acest aspect .
Trebuie avute în vedere şi experimentele genetice făcute de anunnakii conduşi de Enki / Ea / Azazel , prin care au apărut tot felul de hibrizi (oameni cu cap de cîine, taur, şarpe etc.), inclusiv uriaşi cu înălţimi de 10 – 12 metri , schelete ale acestora fiind descoperite în multe zone ale lumii .

G.T.G.: Biserica catolică nu exclude viaţa extraterstră . În ce măsură OZN - urile şi alienii sunt reali şi în ce măsură ficţiune ?
C.N.: Părerea bisericii catolice ar trebui să fie ultima care să fie luată în consideraţie la aprecierea posibilităţii existenţei vieţii pe alte planete . O biserică “ creştină “ împovarată cu milioane de victime : evrei , creştini neidolatri , oameni de ştiinţă ( arşi pe rug cu Torah sau Biblia legată de gât) etc., şi implicată în scandaluri sexuale de orice fel , care ascunde documente despre Planeta Zeilor , Eris / Nibiru , numită şi Planeta Crucii, care tăinuieşte scrieri şi desene despre prezenţa OZN - urilor în timpul vieţii lui Mesia Isus / Enlil , nu merită nici un fel de încredere . Doar câteva website – uri unde pot fi verificate afirmaţiile de mai sus:

Google:
1.www.bibleufo.com
2.www.crystalinks.com
3.www.ufoartwork.com
4.Planet X Secretum Omega
5.Încălzirea globală al patrulea secret de la Fatima
6.www.sprezzatura.it arte arte ufo
You Tube:
1.Secrets of Vatican
In plus , recomand articolul meu de la Revista Agero : Navele lui Mesia. Despre cât sunt de reale OZN – urile ( Obiecte Zburătoare Nibiriene ) şi alienii ( anunnakii / elohimii / dumnezeii , locuitorii planetei Eris / Nibiru , Gliese 581c etc. ) doar câteva ştiri relativ recente :
- “ Franţa şi – a desecretizat arhivele legate de OZN – uri “ ( Hotnews.ro , 22 martie 2007 ).
- “ Ministerul Apărării din Marea Britanie a anunţat că intenţionează să – şi deschidă arhivele legate de OZN – uri … informează The Guardian … la scurt timp după Franţa “ ( Hotnews.ro , 5 mai , 2007 ) .
- “ Guvernul britanic a fost informat oficial , de către astronomi şi cercetători , că inteligenţa extraterestră există <<>> pe planete din afara sistemului nostru solar “( Realitatea TV – www.realitatea.net – 9 iunie , 2007 , rubrica Tehnologie / IT ) .

G.T.G.: Ce este planeta Eris/Nibiru şi în ce măsură de la NASA la vizionari această planetă este descrisă ca ‘ importantă ‘ pentru planeta noastră ?
C.N.: Este foarte probabilă existenţa unui sistem stelar binar , în care Staţia / Planetă Eris / Nibiru să fie elementul de legătură între sistemul Dark Star şi sistemul nostru solar , între civilaţia anunnakilor / elohimilor şi civilizaţia umană , creată de ei .Recent anunţata planetă Gliese 581c , care are condiţii de viaţă asemănătoare celor de pe Pământ , ar putea fi tocmai Dark Star .Detalii : www.darkstar1.co.uk (Andy Lloyd ) .
Modificări de climă şi fenomene extreme asemănătoare celor din prezent (sunt abia la început ) au loc de fiecare dată( la 3600 de ani ) când Planeta Zeilor intră în sistemul nostru solar :
- Acum 7200 de ani ( în timpul sumerienilor ) : detalii în lucrarea A Douăsprezecea Planetă , de Z. Sitchin .
- Acum 3600 de ani ( în timpul Exodului evreilor din Egipt ) : detalii în lucrarea Ciocnirea Lumilor , de I. Velikovsky ( sute de dovezi culese din toate zonele lumii , de la eschimoşi la papuaşi ) .
- Google : Planeta Eris şi încălzirea globală , articol publicat şi în Revista Noi, NU!
Despre importanţa acestei planete ( alături de Gliese 581c, etc. ) nu spun decât atât : pe ele locuiesc Cei care au creat omenirea .

G.T.G.: De la basmele româneşti care menţionează un ‘celălalt tărâm ‘până la declaraţiile amiralului american Richard E. Byrd despre o fantastică lume ascunsă în dedesubturile Polului Nord , sântem intrigaţi de o posibilă lume subterană . Daţi - ne vă rog observaţiile dumneavoastră în acest sens , inclusiv cu referinţe atât legendare , cât şi ştiinţifice la această lume/lumi , poate ascunse cunoştinţelor generale ?
C.N.: Observaţiile mele se bazează pe dovezi clare, imagini luate de sateliţi de la NASA , corelate cu scrierile străvechi . Detalii în articolele publicate in Cronica Romana ( www.cronicaromana.ro ) : Călătorie spre centrul Pământului ( partea 1,2) la 25.04.2007 şi 03.05.2007 sau în Revista Agero. Acum doar câteva repere :

Google :
Hollow Earth
Hollow Planets

You Tube :
Aurora Australis hollow earth evidence ( imagini luate de sateliţii NASA , care demonstrează faptul că aurora polară e generată de soarele din interiorul planetei noastre).

G.T.G.: În ce măsură încălzirea globală are asemuiri cu trecutul planetei noastre şi ce importanţă ar trebui să dăm acestui fenomen ?

C.N.: Cărţile menţionate mai sus detaliază acest aspect . Despre importanţa actualelor fenomene extreme recomand articolul apărut în The Observer ( 22 februarie 2004 ) . Titlul : Pentagonul îi spune lui Bush : Schimbările climei ne vor distruge .
Google : The Observer Pentagon Climate

G.T.G.: De ce este anul 2012 considerat ca punct terminus al civilizaţiilor actuale şi de ce ar trebui să dăm atenţie acestei noţiuni ?
C.N.: Numeroase scrieri vechi vorbesc despre un sfârşit al istoriei în 2012. Coincide cu trecerea planetei Eris/Nibiru printre Marte si Jupiter , apropierea ei maximă de Pământ . Nu va fi o dispariţie a omenirii , ci un nou început al civilizaţiei umane . Câteva opinii în acest sens :
- “ Toţi oamenii din Antichitate considerau apropierea acestei planete ca un semn pentru mari prefaceri şi începutul unei noi ere “ ( Z. Sitchin , A Douăsprezecea Planetă ) .
- “ Atunci se va arăta în cer ( zona dintre Marte şi Jupiter , pe unde va trece planeta Eris/Nibiru – n.a ) Semnul Fiului Omului ( Planeta Eris/Nibiru era numită şi Planeta Crucii , deoarece încrucişează orbitele altor planete din sistemul nostru solar , în drumul ei spre zona menţionată – n.a ) … toate popoarele pământului se vor boci ( din cauza fenomenelor extreme – n.a ) şi vor vedea pe Fiul Omului (Mesia Isus / Enlil – n. a ) venind pe norii ( navele – n.a ) cerului … îngerii Săi …vor aduna pe aleşii Lui “ (Matei 24 : 30 – 31) .
- Apoi va fi : “ Un pământ nou ; aşa că nimeni nu – şi va mai aduce aminte de lucrurile trecute şi nimănui nu – i vor mai veni în minte “ (Isaia 65 : 17) .
G.T.G.: Cum puteţi fii contactat şi cum pot cititorii noştri să aibă acces la scrierile dumneavoastră ?

C.N.: la poşta electronică : cristian_negureanu@yahoo.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
PENTRU CĂRŢI :
1 ) Planeta Eris şi încălzirea globală ( apariţie recentă ) – www.antet.ro ; (Libraria M. Eminescu , Bucureşti) .
2 ) www.miracol.ro – lucrările anterioare , în măsura stocului disponibil .
3 ) Google : titlul lucrării şi achiziţionarea de la alţi difuzori de carte (anticariat) .
PENTRU ARTICOLE :
1 ) Articolele publicate la Revista Agero .
2 ) Google : Nibiru Negureanu
3 ) Google : Eris Negureanu

Google : articole în engleză :
1 ) Planet Eris and the global warming (www.ufodigest.com)
2 ) NASA and Planet Eris/Nibiru (www.ufodigest.com) -
3 ) The unknown history of mankind – The bodies of Messiah (www.ufodigest.com)
4 ) Astronauts of antiquity (www.ufodigest.com)
5 ) Talking to the Gods ( www.ufodigest.com )
6 ) Journey to the centre of the Earth (www.ufodigest.com)
7 ) Modern Science and the Ancient Writings on the Genesis of the Solar System (www.ufodigest.com)
8 ) Images from the Station/Planet Eris/Nibiru – part 1 ,2 ,3 (www.ufodigest.com)
9 ) The Star of Bethlehem (www.ufodigest.com)
Câteva recomandări pe You Tube :
1 ) Nibiru breaking news
2 ) Nibiru are you ready ? ( part 1, 2, 3 )
3 ) Nibiru Planet of the Crossing

G.T.G.: Vă mulţumesc pentru interviu.
C.N.: Şi eu pentru atenţia acordată.

Sursa: http://www.revistanoinu.com/

Anul 2012 - Sfarsitul sau noul inceput?

Odată cu trecerea timpului şi apropierea de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbări la nivelul planetei, care vor provoca modificări radicale şi bruşte de climă, timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar "ADN-ul uman va fi reprogramat.” se arată într-un raport al Pentagonului (odata cu mediatizarea acestui subiect, au inceput sa fie retrase multe articole de pe net...Un prieten de al meu din Anglia le avea scrise, acum nu mai stiu ). Teoria este susţinută de mayaşi, care prevăd ca “sfârşitul timpului” va avea loc pe 21 decembrie 2012. Excepţionali matematicieni şi astronomi, ei au conceput unul dintre cele mai precise calendare cunoscute de om, mai exact chiar şi decît cel gregorian utilizat azi. Calendarul lor a fost alcătuit în urma observării minuţioase a soarelui, a planetelor şi a stelelor din Calea Lactee. Astronomii maya cunoşteau locaţia exactă a centrului galaxiei, dând o importanţă deosebită naşterii şi dispariţiei stelelor. Bazându-se pe o combinaţie între divinaţii şi calcule matematice, indienii Maya au aflat, încă de acum 4.000 de ani, că pe 21 octombrie 2012 va începe alinierea soarelui nostru cu Ecuatorul Galactic şi cu stelele din centrul Căii Lactee. Astronomii moderni au confirmat că, la data solstiţiului de iarnă, în 21 decembrie 2012, soarele se va afla în aliniament galactic, pe aceeaşi linie cu Ecuatorul Galactic (linia care împarte în două Calea Lactee, divizînd-o în două emisfere), calendarul Maya terminându-se la această dată. Chiar dacă nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfârşitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare că tot mai multe argumente converg spre concluzia că în acel an ceva cu totul surprinzător şi inimaginabil se va petrece cu planeta noastră şi implicit cu noi, locuitorii ei. Înainte de a accepta sau respinge aceste teorii, e bine să le cunoaştem.


Nu va fi sfârşitul lumii, ci sfârşitul timpului!
Potrivit mayaşilor, anul 2012 nu va fi sfârşitul lumii, ci momentul când adevărul ne va fi revelat. Toate aceste schimbări dramatice vor avea efecte serioase şi asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare şi va fi îmbunătăţit, având 12 spirale în loc de două. Oamenii vor depăşi tehnologia, aşa cum e cunoscută azi. Cea de-a 5-a Lume se sfârşeşte în 1987. A Şasea Lume începe în 2012. Deci, acum suntem între două Lumi. Acest timp este numit “Apocalipsa” sau “Revelaţia”. Acest lucru înseamnă că Adevărul ne va fi revelat, nicidecum “Sfârşitul Lumii”. 24, 16, 0 Planeta Terra se comportă ca un imens circuit electric. Între suprafaţă şi ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanţă de suprafaţă, există un fel de cavitate electromagnetică. Proprietăţile rezonante ale acestei cavităţi magnetice au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann, între 1952-1957 şi permit măsurarea frecvenţei vibratorii medii a planetei Terra. Timp de mii de ani, Rezonanţa Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secundă. Însă, din 1980, rezonanţa a început să crească încet, acum fiind de 12 cicli pe secundă. Creşterea frecvenţei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viaţă pe Terra să corespundă de fapt cu numai 16 ore reale, în termenii timpului terestru. (Pare o explicaţie destul de plauzibilă pentru criza acută de timp cu care ne confruntăm...) Curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe măsură ce ne apropiem de “Punctul Zero”, momentul în care planul Sistemului Solar, se va suprapune pe planul Galaxiei. Deci dacă 24 de ore ale zilei reprezintă acum 16 ore efective, diferenţa dintre acestea se va mări exponenţial, astfel încât la trecerea prin “Punctul Zero” 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecinţele acestui fenomen sfidează orice putere de imaginaţie: întreaga planetă şi toţi locuitorii ei vor trece într-o altă dimensiune! Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbări: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronică, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degrabă fanteziste decât minunate. Şi mai cu seamă, corpul uman devine din ce în ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasă are loc însă la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenţa Cosmică. Ca urmare, intuiţia se dezvoltă mai repede, ca şi toate capacităţile paranormale ce derivă din ea. Al treilea ochi începe să se deschidă şi chiar ochii fizici se transformă pentru a se adapta Luminii şi frecvenţelor ei mult mai elevate.

Rezonanţa miraculoasă

Pământul este o fiintă vie si tot ceea ce există pe el îsi are originea în el. Corpul nostru fizic îsi are originea în materia pământului iar corpurile noastre subtile sunt formate din materie subtilă care îi apartine tot pământului. El este în acelasi timp hrana si suportul nostru iar sănătatea noastră, atât fizică cât si mentală si emotională depinde de modul cum noi ne raportăm la energiile sale.La o primă vedere, pământul nu ne poate oferi decât hrană si adăpost însă progresele stiintei au revelat o interactiune mai profundă între pământ si vietuitoarele care se află pe el, în special oamenii.Se stie acum că fiinta umană are propriul ei câmp bioenergetic care vibrează pe o frecventă specifică în conformitate cu nivelul vietii acelei fiinte. Această vibratie a câmpului bioenergetic al fiintei se datorează însumării nenumăratelor impulsuri electrice care controlează activitatea muschilor, a sistemului nervos, a organelor de simt si asa mai departe. Creierul fiind organul care centralizează si coordonează aceste vibratii, putem spune că aici ele sunt cel mai intense si mai usor măsurabile si de asemenea constituie o măsură a activitătii creierului. Practic acestea constituie undele cerebrale.Analog activitătii bioenergetice din corpul nostru trebuie să stim că si pământul, fiind un organism de dimensiuni cosmice, prezintă si el aceeasi activitate bioelectrică. Să ne gândim numai la fulgerele care se manifestă în atmosfera terestră. Pe plan global, la orice moment de timp dat se manifestă circa 1000 de fulgere care reprezintă descărcări uriase de energie privite din punctul nostru de vedere însă la scara pământului ele pot fi asimilate impulsurilor care circulă prin nervii corpului nostru. Aceste fulgere constituie viata bioenergetică a pământului care este alimentată din profunzimile ascunse ale acestuia. În mod natural asadar, câmpul bioenergetic al pământului trebuie să aibă si o frecventă de vibratie corespunzătoare.Schumann a fost primul om de stiintã care a prezis existenta acestui câmp bioenergetic al pãmântului si a calculat frecventa sa de vibratie între anii 1952 - 1957 înainte de a putea fi mãsuratã efectiv. Rationamentul emis de el a fost urmãtorul:Pãmântul se comportã ca un urias condensator electric. Atmosfera este un conductor slab si dacã nu ar exista în permanentã fulgere într-o parte sau alta a globului, sarcina sa s-ar difuza în cca 10 minute. Aceste sarcini electrice permanente se manifestã într-o cavitate determinatã de marginea pãmântului si partea inferioarã a ionosferei la aproximativ 55 km înãltime. Sarcina totalã care existã în aceastã cavitate este de 500.000 Coulombi. Aceastã sarcinã se aflã într-o redistribuire constantã datoritã fulgerelor. Mai mult, fiecare fulger care se manifestã în atmosfera terestrã dã nastere unei unde cvasi-stationare care se manifestã ca un fel de ecou electromagnetic la fel cum, de exemplu, sunetul emis de un clopot nu este altceva decât un ecou datorat lovirii marginii sale exterioare. Dacã aceastã margine exterioarã ar fi lovitã mai des, atunci s-ar constata cã în fundal se manifestã si rãmâne la aceeasi intensitate un anumit ecou. Rezonanta Schumann este chiar acest ecou si a putut fi calculatã matematic la 7,83 Hz, conform formulei f= c/pi*D unde c este viteza luminii iar D diametrul pãmântului.Studiul practic a arătat că câmpul electromagnetic al pământului vibrează pe mai multe frecvente de vibratie care sunt aproximativ armonici ale acestei frecvente fundamentale. Valorile acestor armonici se află situate între 6 si 50 de Hz. Toate aceste unde au fost denumite rezonante Schumann după savantul care le-a prezis si calculat pentru prima dată.Frecventele Schumann variază functie de următorii factori:- intensitatea si configuratia campului magnetic al Pământului- compozitia si proprietătile atmosferei- proprietătile ionosfereiIndiferent cum variază acest spectru de frecvente, 7,83 Hz este frecventa fundamentală, deci are ponderea cea mai mare. Cea de-a doua armonică are valoarea maximă undeva în jurul a 15 Hz (+/- 0,5 Hz), armonicele a treia, a patra si a cincea se situează undeva în jurul valorilor 20, 26 si 33 Hz iar intensitătile acestora sunt variabile în functie de factorii susmentionati. Armonicele a sasea si a saptea a căror intensitate este suficientă pentru a fi luate în considerare sunt 39 si 45 Hz.Asadar, acest spectru de vibratii ilustrează viata energetică a pământului. Cum poate fi acest lucru util pentru fiintele umane?Prin acordarea undelor cerebrale cu fundamentala frecventelor Schuman (7,83 Hz), fapt care se realizează prin intermediul aparatelor de stimulare cerebrală de tip brain machine putem beneficia prin intermediul fenomenului de rezonantă de un aport energetic urias din propriul câmp energetic al pământului. Practic, în cazul stabilirii acestei rezonante, proportional cu gradul nostru de trezire a perceptiilor, constiinta noastră se expansionează la nivelul întregului pământ si toti centrii nostri energetici sunt revitalizati si alimentati din focarele energetice imense ale pământului. Frecventa 7,83 se încadrează în gama undelor alfa, specifice meditatiei si astfel starea care se instalează va permite o comuniune mai usoară cu fiinta pământului.Aceste cunostinte suplimentare au permis cercetătorilor să afle motivul eficientei unor anumite dansuri exorcizante din traditiile unor triburi africane. Prin introducerea cu bună stiintă în aceste dansuri a unor ritmuri corelate cu frecventele Schumann, dansatorii puteau trezi energiile pure ale pământului pe care apoi le canalizau după dorintă. Beneficiile rezultate de pe urma acordării creierului nostru pe această frecventă de vibratie a pământului sunt în primul rând această reîncărcare a bateriilor organismului nostru. Se observă disparitia grijilor si anxietătilor inutile, amplificarea vitalitătii, o stare pregnantă de bună dispozitie, blândete si putem percepe cum constiinta noastră este bransată la o sursă imensă de energie.De asemenea, acordarea pe această frecventă de vibratie elimină efectele perturbatoare ale câmpurilor electromagnetice cu care interferăm în viata de zi cu zi. Mai ales cei care lucrează în medii puternic poluate electromagnetic au mare nevoie de "reîmpământare" prin acordarea pe această frecventă de vibratie. Din punct de vedere energetic, aproape că am pierdut contactul cu această inimă pulsatorie a pământului datorită nenumăratelor câmpuri electromagnetice poluante dintre care cel mai important este cel general de reteaua de alimentare a consumatorilor casnici.Arhimede a spus: "Dati-mi un punct de sprijin si voi putea apoi răsturna pământul". În cazul organismului nostru, punctul de sprijin pentru întreaga structură fizică, emotională si mentală este pământul si aici nu trebuie să privim pământul ca un imens bulgăre solid care rătăceste prin spatiu ci ca o fiintă vie din care provine tot ceea ce este materie în noi însine, nu numai materia fizică, palpabilă ci întreaga materie subtilă care este substratul trăirilor noastre emotionale si mentale. Atunci când acest punct de sprijin va fi ferm în noi, vom dispune de energia necesară pentru a ne vindeca si a tine la distantă toate bolile, de a ne păzi de influente mentale si emotionale negative (cum sunt de exemplu cele care se manifestă în cazul magiei negre), de a fi un nesecat izvor de vioiciune si confort pentru ceilalti.Mai mult decât atât, această revenire în sânul pământului va atrage după sine o stare mult lărgită de constiintă în care vom putea percepe intuitiv unitatea vietii a tot ceea ce există pe planeta noastră.

"Popol Vuh" si Apocalipsa dupa mayasi

Mayasii erau un popor avansat. Exceptionali matematicieni si astronomi, ei au conceput unul din cele mai precise calendare cunoscute de om, mai exact decat cel gregorian utilizat azi. Calendarul lor a fost alcatuit in urma observarii minutioase a soarelui, a planetelor si a stelelor din Calea Lactee. Astronomii maya cunosteau - inca nu se stie cum - locatia exacta a centrului galaxiei, dand o importanta deosebita nasterii si disparitiei stelelor din acest spatiu. Mayasii intelegeau diferit timpul fata de omul modern de azi. Noi vedem timpul ca fiind linear; el poate fi incetinit, dupa cum chiar a demonstrat teoretic Albert Einstein, insa "curge" intr-o singura directie. Prin contrast, mayasii credeau ca timpul "curge" in cicluri care se repeta periodic, la finele fiecaruia incepand unul nou, si ca ciclurile temporale isi au originea in Centrul Cerului, denumit de ei Hunab Ku, un fel de "pantece cosmic" care a dat nastere lumii noastre si care o va distruge pentru a face loc alteia. Hunab Ku, pentru care mayasii aveau in scrierea lor si o ideograma (foto 2), era asimilat zeului suprem, Creatorul. De altfel, Calendarul Lung maya, care se va incheia la 21 decembrie 2012, este intemeiat pe acest principiu al ciclicitatii. Mayasii, in plus, posedau cunostintele necesare privind fazele solare, ceea ce este vital pentru calcularea unui calendar precis. Magnificele piramide maya sunt perfect aliniate dupa solstitii si echinoctii. Spre exemplu, piramida de la Chichen Itza a fost construita in asa fel incat, in timpul echinoctiilor, soarele in apus arunca o umbra semanand perfect cu cea a unui sarpe, coborand pe treptele dinspre nord ale ale constructiei. Sarpele acesta este reprezentarea alegorica a zeului Kukulcan - la mayasi sau Quetzalcoatl - la azteci (nume insemnand "sarpele cu pene", foto 3) asimilat ulterior de populatiile Americii Latine lui Iisus Hristos. Un asemenea efect poate fi obtinut doar posedand cunostinte arhitecturale si astronomice exceptional de precise. Acestea au fost mostenite de poporul maya, de la o inca si mai veche si mai misterioasa civilizatie: aztecii. Aztecii au ridicat la Teotihuacán ("Orasul Zeilor"), langa Mexico City, Piramida Soarelui (foto 4), inchinata aceluiasi zeu Quetzalcoatl.
Piramida este aliniata cu constelatia Pleiadelor, pe care si egiptenii au luat-o in calcul la constructia ansamblelor de la Gizeh. De altfel, s-a constatat ca exista o legatura intre credintele religioase stravechi ale mayasilor, egiptenilor si sumerienilor, in special in modul in care acestia se raportau la creatia universului, a rasei umane si la viitor. Mayasii au calculat data incheierii actualului ciclu temporal bazandu-se pe cunoasterea matematicilor, studiind indeaproape periodicitatea ciclurilor astronomice si sincronicitatea acestora cu evenimentele din natura si din viata umana. Ei acordau mare atentie spiritualitatii, intelegand bine rolul pe care constiinta umana il joaca in schimbul de informatii cu natura. Astfel, credeau ca ingerand anumite plante, in timpul rugaciunilor rituale, li se vor deschide usile perceptiei si se va ridica valul care impiedica omul sa comunice direct cu Creatorul. Bazandu-se pe aceasta combinatie intre divinatii si calcule matematice, ei au aflat, in mod incredibil, inca de acum 4.000 de ani, ca pe 21 octombrie 2012 va incepe alinierea soarelui nostru cu Ecuatorul Galactic si cu stelele din centrul Caii Lactee! Alinierea culmineaza, conform calculelor mayase - confirmate de savantii moderni - in ziua solstitiului de iarna, 4 Ahau 3 Kankin (13.0.0.0.0) sau 21 decembrie 2012, in calendarul nostru. La aceasta data, lumina si umbra il vor proiecta pe "Sarpele cu pene" coborand pe treptele piramidei Chichen Itza, care la baza au un cap mare de sarpe sculptat in piatra. Acest fenomen se petrece de doua ori in fiecare an, insa la solstitiul de iarna al lui 2012, ceva special se va intampla.
La apus, umbra marginii de N-V a piramidei va proiecta un tipar de lumina care imbratiseaza si ilumineaza capul de sarpe sculptat de la baza scarilor. Intr-o perioada de 32 de minute, sarpele, alcatuit din aceasta alternanta de lumina si umbra, va cobori pe pamant, pe masura ce soarele paraseste fiecare treapta, mergand din varf pana la baza. Pe langa aceasta, pe 21 decembrie 2012 in jurul orelor 11:11, coada sarpelui proiectata din varful piramidei va tinti exact inspre constelatia Pleiadelor, intr-o aliniere asemanatoare celei pe care o au piramida lui Quetzalcoatl din Teotihuacán sau piramidele egiptene de la Gizeh. Atunci, cred mayasii, odata cu revenirea pe pamant a lui Quetzalcoatl, lumea noastra se va sfarsi prin foc, iar "pantecele cosmic" Hunab Ku va dea nastere unui nou soare, numit de mayasi "Cel de-al Saselea Soare", iar o alta lume mai evoluata se va naste. Ce spun savantii moderni? Indiferent cat de reticenti am fi, e imposibil sa nu tinem seama de cosmogonia vechilor popoare mezoamericane. Asta pentru ca, pe langa exceptionalele dovezi de acuratete si precizie furnizate de calendarul maya si de constructiile lasate mostenire de civilizatiile disparute, unele descoperiri ale ultimilor ani ne pun pe ganduri. In primul rand, oamenii de stiinta au confirmat ceea ce mayasii stiau de mult: anume ca la data solstitiului de iarna 2012, soarele se va afla in "aliniamentul galactic", adica va fi pe aceeasi linie cu Ecuatorul Galactic (linia care imparte in doua calea Lactee, divizand-o in 2 hemisfere sau lobi, foto 5).

Aliniamentul apare ca rezultat al precesiei echinoctiilor. Precesia este cauzata de faptul ca pamantul "se clatina" foarte incet pe axa sa, schimband astfel pozitia echinoctiilor si solstitiilor cu cate un grad la fiecare 71,5 ani. Intrucat soarele la solstitiu are o largime de doar o jumatate de grad, rezulta ca soarelui la solstitiul de iarna ii sunt necesari 36 de ani pentru a trece prin Ecuatorul Galactic. Alinierea exacta intre centrul soarelui, asa cum este vazut de pe pamant, si Ecuatorul Galactic, a avut loc in 1998 (dupa Jean Meeus in Mathematical Astronomy Morsels, 1997); la un calcul simplu, adunand 1998 cu +/- 18 (jumatatea lui 36), rezulta ca soarele este aliniat cu Ecuatorul Galactic la fiecare solstitiu de iarna intre 1980 si 2016. Daca asemenea aliniamente au mai aparut in anii 3000 I. C. si 1500 I. C., deosebirea este ca, de aceasta data, la 21 decembrie 2012, centrul soarelui nu doar ca se va afla pe aceeasi linie cu Ecuatorul Galactic, dar el se va suprapune chiar peste Centrul galaxiei (vezi imaginea). In plus, cu ocazia aceleiasi alinieri, Taietura Neagra (regiune de praf interstelar de la nordul Centrului Galactic pana dincolo de constelatia Acvilei, marcata in imagine ca "Dark Rift") pe care mayasii o cunosteau si o numeau Drumul Negru (Xibalba be), se intinde exact peste Ecuatorul Galactic, in locul in care soarele se va afla in 2012. Aceasta zona este vizibila cu ochiul liber la munte sau acolo unde aerul este curat, ca o panza alba pe cerul noptii. Astronomii moderni, cu instrumente avansate, au descoperit in centrul Caii Lactee o imensa "gaura neagra" care emite radiatie gamma de inalta energie si care, periodic, inghite stele si respectiv naste altele.
Publicatia The Journal of Astronomy and Astrophysics ofera mai multe amanunte. Folosind date primite de cele la patru telescoape ale complexului High Energy Stereoscopic System (H.E.S.S.) localizate in Namibia (Africa) (foto 6), savantii au concluzionat: "centrul galaxiei gazduieste un numar de potentiale surse de raze gamma, inclusiv o masiva gaura neagra cu masa de circa 10.000 de ori mai mare decat a soarelui, ramasite ale exploziilor unor supernove si posibil o acumulare de particule de «materie neagra»". Daca descoperirea in sine nu este una exceptionala – se pare ca multe galaxii au asemenea gauri negre in centru – alte dovezi sunt de natura sa furnizeze noi elemente pentru descifrarea misterului. Sau dimpotriva, pentru adancirea lui… In martie 2005, astronomul dr. Scott Hyman de la Sweet Briar College (SUA) a facut un anunt tulburator in prestigioasa revista stiintifica Nature. Analizand semnalele radio de joasa frecventa provenite din centrul Caii Lactee, captate cu telescoapele de la Socorro (New Mexico), dr. Hyman si colegii au detectat un semnal clar, pe care l-au calificat drept "emisie coerenta". Acesta se compunea din 5 emisii radio de energie egala, care durau cate 10 minute fiecare si se repetau la intervale de 77 de minute, pe o perioada de 7 ore, intre 30 septembrie si 1 octombrie 2002. Descoperirea i-a facut pe Scott Hyman si intreaga comunitate astronomica "sa se scarpinde in cap", dupa expresia autorului articolului. Ar putea fi ciudatele "murmure", detectate de dr. Hyman in centrul galaxiei noastre, o cauza a schimbarilor climatice abrupte pe care le resimtim azi? Deocamdata nu s-a putut stabili asa ceva. Insa catastrofele naturale se inmultesc cu viteza exponentiala, modificarile climei sunt evidente pentru oricine. Savantii au detectat comportamente extreme si stranii in soare, avand efecte asupra atmosferei pamantului si efecte masurabile asupra altor planete ale sistemului nostru solar.


Montauk - bariera călătoriilor în timp
In cadrul Proiectului Montauk, despre care doi dintre participanţi (Preston Nichols şi Al Bielek) au făcut dezvăluiri cutremurătoare într-un interviu de peste 9 ore, informaţii structurate şi în cărţile lui Preston Nichols şi Peter Moon, s-au realizat experienţe de proiectie în timp. Cercetătorii care au lucrat la Proiectul Montauk au construit, pe baza unor informaţii provenite din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul căruia trimiteau diverse persoane în timp şi le ghidau acolo pentru a descrie ce vedeau. Al Bielek a fost unul dintre "călătorii în timp" şi iată ce răspunde el reporterului la întrebarile legate de anul 2012:
Care este cel mai depărtat punct din viitor în care au fost trimişi oameni în cadrul Proiectului Montauk?
Al Bielek: Anul 10.000 d.C.
R: Deci viitorul este acum stabilit până în anul 10.000 d.C.?
AB: Da. Este ca o realitate din vis. Nimeni nu a găsit un viitor tangibil, al lumii fizice, dincolo de 2012. Este ca un zid abrupt dincolo de care nu mai este nimic.
R: Profeţiile vorbesc despre o transformare planetară în acea perioadă.
AB: Curios, nu-i aşa?
R: Care este previziunea dvs. pentru viitorul speciei umane?
AB: Va supravieţui.
R: De ce s-a menţionat la un moment dat că anul 2011 a fost ultimul an în care subiecţii experienţelor au putut vedea ceva tangibil?
AB: Calendarul mayaş prevede pentru perioada 2011 – 2013 un fel de barieră. Persoanele clarvăzătoare au confirmat că în jurul anului 2013 este o barieră de care ele nu pot trece.
R: Asta nu înseamnă că nu este nimic dincolo de acel an.
AB: Nu. Este ascuns percepţiilor noastre. Nu se poate vedea nici măcar cu o maşina a timpului. Mulţi se întreabă dacă vor mai avea controlul asupra omenirii dupa 2013.
R: Se pare că avem de a face cu o elevare a conştiinţei pe măsură ce ne apropiem de translaţia în cea de-a patra dimensiune.
AB: Într-adevăr. Sunt ceva dovezi în direcţia asta.
R: Se discută mult despre ideea translaţiei într-o a patra dimensiune. Ce înseamnă aceasta?
AB: De fapt, înseamnă trecerea la o frecvenţă de vibraţie superioară. Este de asemenea în legatură cu conştientizarea faptului că nu suntem separaţi de Creatorul nostru. Este un eveniment de genul celui numit de creştini "revenirea în Glorie". A doua venire se referă mai degrabă la o stare interioara, decât la o fiinţă care vine şi stabileste o ierarhie.
R: Când se va realiza complet această translaţie?
AB: A patra dimensiune este mult mai plină de viaţă. Este o dimensiune în care predomină compasiunea, înţelegerea şi iubirea. Trecerea definitivă la cea de-a patra dimensiune cred că va avea loc între anii 2003 şi 2013.
R: E interesant că şi prin metodele de divinaţie I-Ching se prevede un sfârsit în anul 2012.
AB: Da. Nimic nu va mai fi la fel pe Pământ. Transformarile au început deja. Suntem martori la "dispariţia" celei de-a treia dimensiuni a vieţii.
Inversarea polilor magnetici

La nivel planetar, avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o dată la 13.000 de ani, deci de două ori într-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani. Polul nord magnetic terestru este într-o constantă deplasare. La ora actuală, tinde să se apropie de polul nord geografic. Unii oameni de ştiinţă consideră că această inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc în curând. Extras din revista “Sciences et Avenir” (Ştiinţa şi viitorul) din Iunie 2002: “Analizând datele culese de doi sateliţi: Oersted, lansat în 1999, şi Magsat, lansat cu 20 de ani mai devreme, o echipă de specialişti de la Institutul de Fizica Pământului din Paris a remarcat variaţii importante ale câmpului magnetic terestru. Să fie acesta semnul inversării polilor magnetici ai Pământului? Nu putem afirma aceasta cu certitudine. Mai degrabă putem bănui că intensitatea câmpului magnetic fluctuează, scăzând şi apoi revenind, fără a se modifica polaritatea câmpului magnetic terestru. Astfel de fluctuaţii au mai avut loc în trecut. Inversiune sau fluctuaţie, nucleul terestru pare a fi agitat însă de furtuni intense.” Acest lucru nu a fost confirmat de majoritatea cercetătorilor, unii dintre ei chiar aducând argumente puternice care ţin de mişcarea Chandler. Mişcarea Chandler este o mică deplasare în poziţia polilor de rotaţie ai Pământului, cu caracter semi-regulat. Datorită mişcării Chandler (care nu e singura componentă de deplasare a polilor de rotaţie), polii de rotaţie se mişcă într-un cerc neregulat cu diametrul de 3 - 15 metri cu o perioadă de 36 de luni.Peste mişcarea Chandler se suprapun alte mişcări, aşa incit polii de rotaţie execută permanent un fel de "dans" foarte complicat şi parţial neregulat cu o amplitudine mică.Cauzele mişcarii Chandler sunt un subiect controversat. Interacţii între diversele atracţii gravitaţionale reprezintă doar una din ipoteze. O ipoteză lansată de cercetatori de la Jet Propulsion Laboratory susţine că mişcarea Chandler e cauzata de fenomene legate de clima Pamintului. Nu exista inca un consens.
Magnetismul Pamintului se ştie că a trecut prin inversări de poli în trecutul geologic. Magnetismul prezent se modifică într-un sens care ar putea indica o eventuală inversare a polilor magnetici într-un viitor nedeterminat. Dar nu se ştie cu precizie dacă modificarile prezente sunt doar fluctuaţii normale sau într-adevar sunt premergătoare ale unei inversări de poli magnetici. În plus, conexiunea între polii magnetici şi mişcarea Chandler (polii de rotaţie, diferiţi faţă de cei magnetici) este doar o presupunere, nu exista nici un fel de date clare in acest sens.Clarvăzatorul Edgar Cayce a fost întrebat pe data de 11 august 1936 de unul din clienţii săi dacă Pământul va trece prin vreo schimbare majoră între anii 2000 şi 2001, şi dacă da, ce fel de schimbare. Cayce a răspuns că o deplasare (in engleza "shifting") a polilor va avea loc între anii 2000 si 2001. Deplasare ("shifting") poate însemna o mişcare de citeva grade, sau un grad, sau mai putin. Inversare ar presupune o mişcare de 180 de grade. Cayce a zis "shifting" adică deplasare, nu inversare. În orice caz, 2001 a trecut şi deplasarea prezisă nu s-a intimplat.
Presa de senzaţie speculează pe marginea inversării polilor magnetici ai Pământului, care s-a întâmplat de mai multe ori în trecutul geologic (cu foarte mult timp in urma) şi s-ar putea să se mai întimple intr-un viitor nedeterminat. Dar asta nu trebuie confundata cu deplasarea polilor de rotaţie (mişcarea Chandler fiind doar o componentă a acestei deplasari). Este practic imposibil ca polii de rotaţie sa se inverseze. Este posibil ca polii de rotaţie să se deplaseze un pic - oricum se deplasează foarte puţin tot timpul, dar cu cât mai mare deplasarea, cu atît mai mică probabilitatea.


Schimbare radicală de climă
Clima este în curs de schimbare? Fără echivoc, răspunsul este da. O serie de observaţii tind să confirme această concluzie şi permit o mai bună înţelegere a rapidităţii acestor schimbări. Ca urmare a preocupărilor majore pentru schimbările climatice ce pot surveni în acest secol, climatologi din toate colţurile lumii emit scenarii de evoluţie a vremii şi climei. Previziunile sunt sumbre pentru perioada premergătoare anului 2012. După 2010, Europa va suporta o schimbare radicală de climă. Până în 2007 era anuntate furtuni violente care vor distruge bariera de coastă a Olandei, determinând pierderea unor vaste teritorii. Desi asta nu s-a intamplat, totusi pericolul persista. Verile vor fi din ce în ce mai calde, provocând o şi mai rapidă topire a gheţarilor, cu consecinţe grave asupra climei, la extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scăzute, similare Siberiei, în ţările limitrofe Atlanticului de Nord. Începând cu 2012, procesul de răcire globală va cuprinde Pământul, iar la mijlocul secolului 21, întreaga planetă va fi cuprinsă de temperaturi scăzute, aprecia un expert al Observatorului Academic al Rusiei. Cauza acestei scăderi a temperaturii este micşorarea fluxului de radiaţii solare, aprecia Habibulo Abdusamatov, citat de NewsRu. “Am fost martorii unei asemenea răciri în Europa, America de Nord şi Groenlanda în 1645-1705, cu canale îngheţate în Olanda, şi oameni care şi-au abandonat casele din cauza gheţarilor. Aceasta este ceea ce ne aşteaptă în câteva decenii”, afirma specialistul. Analize ale fluctuaţiilor radiaţiilor solare care influenţează climatul pe Terra arată că planeta se afla acum la vârful procesului de încălzire globală. Acum, odată cu scăderea radiaţiei solare, temperaturile globale vor scădea şi ele, crede Absudamatov. “În secolul 20, activitatea solară putea fi caracterizată de o creştere generală a cantităţii de energie radiată, de aici încălzirea globală. Aceasta nu este nicidecum o anomalie, ci un fenomen normal. Încălziri globale, ca şi răciri globale, au mai avut loc”. Potrivit lui Absudamatov, răcirea va începe în 2012 -2013. Până în anul 2035, nivelul radiaţiilor solare va atinge minimul, iar 15 ani mai târziu se aşteaptă o răcire accentuată a climei. (Agenţia “Rusia la zi” – 7 februarie 2006).
Războiul nevăzut
Cotidianul "India Daily" titra pe 17 mai 2005: începutul unui nou sezon de război prin manipularea mascată a climei. Birourile naţionale de climă ale diferitelor ţări au început să prezică taifunuri şi cicloane pe tot globul. Cu toate acestea, unii oameni de ştiinţă sunt convinşi că vor exista numeroase tentative mascate de manipulare a climei prin crearea de cicloane ca simple experimente climaterice în încercarea de a le controla artificial. Cea mai modernă metodă de manipulare artificială a climei implică ionizarea "la comandă" a straturilor atmosferice aflate la o altitudine între 4500 şi 9000 de metri. Această "joacă" cu ionosfera planetei şi folosirea controlată a interacţiunilor dintre Soare şi Pământ poate creea efecte neprevăzute. Oamenii de ştiinţă au realizat că întreaga climă a planetei este determinată de radiaţia solară electromagnetică care ajunge pe Pământ. Există anumite indicii care arată că radiaţiile expulzate în urma furtunilor solare sunt direct responsabile de schimbările climei planetare. Iar aceste furtuni solare sunt determinate de un nivel neobişnuit de mare al energiilor care sosesc în sistemul nostru solar provenind dintr-o anumită zonă a galaxiei. (Despre toate aceste interacţiuni, Active Information Media a publicat o serie de articole. Detalii în Centura fotonica.) S-au realizat diferite modele pe calculator despre rolul şi comportamentul ionosferei care acţioneaza ca un filtru în calea radiaţiilor solare în drumul lor spre suprafaţa Pământului. Dacă există metode de a controla acest filtru, atunci aceste metode şi tehnologii devin adevărate "pârghii" pentru modificarea climei planetare. Acesta este rezultatul la care s-a ajuns folosind cercetarea computerizată. Controlul ionosferei permite modificarea climei. Iar rezultatele sunt magice. Una dintre metodele de a controla ionosfera constă în a manipula artificial densitatea ionilor în această zonă atmosferică prin folosirea unor puternice transmiţătoare şi a unor întregi suprafeţe de teren "plantate" cu antene operând în gama de înaltă frecvenţă. Există suficiente informaţii publice pe această temă, atât pe internet cât şi în diverse jurnale de specialitate. Cel mai cunoscut mijloc de modificare climatică la nivel planetar este celebrul HAARP din Alaska. Tendinţe recente arată că folosirea super-conductoarelor în sateliţii spaţiali este un alt mijloc de a genera fluxuri electromagnetice intense pentru a "bombarda" ionosfera cu scopul de a controla artificial clima. Experţii declară că în acest sezon se vor folosi în repetate rânduri fluxuri electromagnetice puternice pentru a genera un comportament climatic mult mai violent decât până acum. Studii foarte recente, realizate în anumite ţări interesate de această temă, arată că folosirea unor fluxuri electromagnetice "inverse" poate neutraliza "bombardamentul" energetic destinat să modifice vremea. A început oare deja războiul nevăzut?
Profeţii despre prezent
Profeţii despre prezent "Scoarţa pământului va lua foc, clima va suferi unele schimbări, cutremure simţitoare vor distruge multe dintre clădirile existente, uragane şi vânturi puternice, terestre şi maritime, vor nimici îndrăzneala oamenilor bazaţi numai pe aşa zisa putere a ştiinţei. Ingeniozitatea omenească pusă în slujba răului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime şi pământul va cunoaşte cele mai cumplite boli ce vor apare pentru a fi nimicită existenţa oamenilor răi sau perverşi." Afirmaţiile de mai sus aparţin celebrului indian Sundar Singh care a vizitat România la începutul secolului trecut şi a făcut o serie de profeţii despre rolul ţării noastre în viitorul care începe acum. Deşi în perioada anterioară mulţi oameni se îndoiau de adevărul acestor predicţii, evenimentele actuale au adus din nou în atenţie discursul lui Sundar Singh despre România. "Iată, după cum am văzut eu, aceste transformări vor veni peste voi şi vă vor lua prin surprindere chiar dacă veţi rămâne neclintiţi în încăpăţânarea voastră şi nu veţi ajunge să credeţi în DUMNEZEU" a mai spus Sundar Singh. Vorbind despre încercările prin care noi trecem acum, el adăuga: "Sfârşitul acestor încercări va fi marcat de un dezastru planetar produs de cutremure, care va îngrozi aproape întreaga lume." "America de Nord şi de Mijloc vor ajunge să fie în cea mai mare parte un gigantic cimitir. Aceasta se va întâmpla tocmai în ajunul unor imense planuri de dominaţie prin care se va urmări supremaţia întregii planete." "Chiar dacă vă uimesc cele afirmate de mine, să nu mire pe nimeni ceea ce se va întâmpla, deoarece fiecare are ceea ce merită, în final dreptatea, adevărul şi lumina spirituală triumfând."
Ce mai spun Mayaşii despre 2012

*
Vom depăşi tehnologia, aşa cum o cunoaştem noi azi.
*
Vom depăşi cunoştiinţele actuale despre Timp şi Spaţiu
*
După ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra în Dimensiunea a 5-a
*
Planeta Terra şi întreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia şi întregul Univers
*
ADN-ul uman va fi reprogramat şi îmbunătăţit, şi va avea 12 spirale în loc de 2.
*
Alte efecte ale marilor transformări cosmice la care asistăm, sunt atmosferele planetelor Sistemului Solar
*
Atmosfera lui Marte creşte rapid
*
Luna îşi “fabrică” atmosfera proprie compusă din compuşi ai sodiului
*
Atmosfera Terrei se schimbă şi ea, în straturile superioare formându-se un nou gaz, care până acum nu exista
*
Venus ne arată o creştere marcantă de intensitate luminoasă
*
Jupiter suferă o modificare atât de puternică, încât s-a format un tub de radiaţie ionizată, între el şi satelitul său Io. De asemenea câmpul lui magnetic a crescut în intensitate de 2 ori
*
Uranus şi Neptun au suferit recente inversări de poli şi acum îşi intensifică câmpul magnetic şi devin tot mai strălucitoare.

VEZI PARTEA A 2