sâmbătă, 26 decembrie 2009

Ce se intampla la alinierea planetelor in 2012?

Profetiile Maya la fel ca profetiile din zilele noastre despre alinierea planetelor in 2012 se numeste inversarea polilor.

Aceasta teorie se refera la schimbarile ce se vor petrece la polul nord, respectiv polul sud, lucru care poate cauza cutremure, tsunami, uragane si alte calamitati naturale ce pot sterge de pe fata pamantului intreaga populatie.

Mayasii au cunoscut foarte bine sistemul solar ceea ce a dus la “calendarul pe termen lung” si a devenit cunoscut ca si calendarul mayas. Cei care studiaza civilizatiile antice stiu mai multe despre acest subiect sau vor studia mai amanuntit.

Acest subiect mult discutat despre alinierea planetelor ce va avea loc in data de 21 decembrie 2012 este principalul eveniment dintre toate prezicerile despre acea zi, de la iluminarea totala a planetei pamant si pana la dezastre si catastrofe fara precedent.

Aceste evenimente anticipate ca vor avea loc in 21 decembrie 2012 au fost prezise de oamenii din antichitate precum Mayasii si Zulu. La fel mai sunt si alte profetii despre sfarsitul lumii in 2012 similare cu prfetia alinierii planetelor.

Ce este mai important pentru evenimentle ce vor urma sa apara in 2012 este ca noi sa fim pregatiti.

Un comentariu:

  1. Nu va fi niciun pericol in 21 dec 2012. Acest an va trece ca oricare altul. Alinierile planetelor nu au avut si nici nu au efecte asupra planetei noastre. Numai daca isi schimba orbita o planeta poate avea un efect. In rest, toate sunt asezate unde trebuie, in armonie perfecta. Mai vedeti calendare astronomice reale, sa va dati seama ca pe net circula numai povesti nefondate cu privire la decembrie 2012. http://astrofotografieluna.blogspot.ro/2011/10/calendarul-astronomic-2012-evenimente.html

    RăspundețiȘtergere