duminică, 27 decembrie 2009

Previziuni de dincolo, despre 2012

Dannion Brinkley este un caz faimos pentru experienţele sale avute „dincolo de moarte”, descrise pe larg în cartea lui, intitulată "Salvat de Lumină". În 17 septembrie 1975, el vorbea la telefon în timpul unei furtuni. Un trăsnet a lovit linia telefonică, astfel că mii de volţi au ajuns în corpul lui. Inima i s-a oprit şi a murit. Acesta a înviat la morgă, după 28 de minute, îmbogăţindu-se astfel cu o experienţă incredibilă.
După ce a fost traversat de curentul electric, s-a trezit plutind deasupra corpului său, apoi a început să avanseze printr-un tunel în spirală către o lumină strălucitoare. Acolo a fost întâmpinat de o fiinţă luminoasă, care radia iubire. Apoi şi-a retrăit viaţa întocmai ca la cinematograf. S-a judecat singur pentru propriile greşeli, simţind toată durerea pe care el a provocat-o celorlalţi, dar şi sentimentele pozitive pe care el le-a dăruit pe parcursul vieţii sale. El a fost dus apoi într-un oraş cristalin de lumină, în faţa a 13 fiinţe luminoase, câte una pentru fiecare zodie şi un conducător care îi prezida pe cei 12. Fiecare dintre aceştia s-a apropiat de el cu câte un mic obiect, care semăna cu un televizor în miniatură.

Mai multe previziuni s-au produs deja

Au apărut scene din viitor şi s-au mărit până când Dannion s-a regăsit în mijlocul lor. Au fost peste 300 de astfel de viziuni, iar 117 dintre ele se vor petrece până în 2012. Peste 100 dintre aceste evenimente deja s-au produs, printre care se numără accidentul de la Cernobâl, destrămarea URSS, războiul din Golf, etc. După ce a primit instrucţiuni pentru a construi centre speciale, Brinkley s-a întors în corpul fizic care, între timp, fusese dus la morgă. După dureri şi paralizie, el a descoperit că avea capacităţi telepatice şi de previziune.

„Cred că va fi foarte rău…"
În ceea ce priveşte anul 2012, Dannion a răspuns într-un interviu:
Întrebare: Cât de rău va fi, Dannion?
Răspuns: Sau cât de bine va fi! Cred că va fi foarte rău, geografic şi topografic, dar în sensul spiritual, conştiinţele oamenilor vor avea de câştigat enorm. Acest pământ se schimbă pentru că întregul univers se schimbă, mai ales între 2011 şi 2012, când vom fi martorii revenirii unui sistem de energii care au existat în trecut aici. Puteţi să-i spuneţi conştiinţă avansată spiritual, sau A Doua Venire, sau naşterea Erei Vărsătorului. Jose Arguelles şi Drunvalo Melchisedek, doi faimoşi cercetători care au interpretat miturile şi descoperirile arheologice ale civilizaţiei Maya, sunt profund convinşi că anul 2012 este unul de referinţă. Atunci, omenirea nu va mai avea nevoie de calendar, pentru că timpul, tehnologia şi sistemul monetar vor fi trancense graţie sincronizării galactice între planeta Pământ şi centrul galaxiei noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu