sâmbătă, 26 decembrie 2009

Despre 2012 in viziunea lui Ioan Istrate

“In cartea Romania si lumea in timp la capitolul cataclism planetar, am prezentat inca din 1999, 14 mai, aparitia unui corp ceresc care se indreapta spre Pamant din directia Sud -> Nord. Mare mi-a fost surpriza, ca inca din 2008 oamenii de stiinta au semnalat prezenta unui astru in emisfera australa.

La acest capitol, am prezentat 3 mesaje privind acest corp ceresc, la inceput ca asteroid care imediat s-a transformat intr-un soare. Efectele aparitie acestui astru asupra Pamantului sunt prezentate in detaliu la acest capitol.

In mare: apropierea acestui astru de Pamant va avea efecte cu totul neasteptate. Mari cutremure de pamant, iar puterea lui de atractie va provoca marei pe mari si oceane care se vor ridica la sute de metri in inaltime.

Dupa trecerea astrului, apele marilor si oceanelor se vor revarsa peste uscat razand totul in calea lor. Ca efecte mari mentionam: oprirea treptata a rotatiei Pamantului in jurul axei sale, oprirea rotatiei (timpul zero) si schimbarea sensului de rotatie a Pamantului (unde astazi apunele Soarele… in viitor va rasari Soarele). S-ar putea sa se rastoarne polii din cauza acestui astru.

Prin ferestrele timpului am vazut ca bucati de pe suprafata astrului vor cadea pe Pamant, dar in mod deosebit, peste vestul SUA, N-V Mexicului si S-V Canadei. Efectul acestui fenomen va fi : scufundarea unei mari parti din teritoriul SUA pana la fluviul Mississippi. Si in Europa vor fi, scufundari de teritorii in special in sud.”

Preluare: ionistrate.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu