luni, 2 mai 2011

Ce se va intampla in 2012? Afla misterul din spatele alinierii planetelor2012 este un an spre care toata lumea priveste cu o oarecare teama. Inca de acum 1500 de ani maiasii au prezis ca in aceasta perioada lumea va fi data peste cap de alinierea Soarelui cu Pamantul si Constelatia Pleiadelor.

World Mysteries: Un impatimit al astronomiei, si totodata o persoana care nu crede prezicerile facute de maiasi, a studiat cu atentie fenomenul alinierii planetelor si insemnatatea aceasta pentru noi. El a realizat cu ajutorul unor programe mai multe diagrame care demonstreaza ca alinierea stelelor din constelatia Orion va fi la inceputul lunii decembrie 2012, mai exact pe data de 3, si reprezinta momentul convergentei cu piramidele egiptene de la Giza.

"Manat de dorinta de a cunoaste adevarul din spatele misterului, am inceput sa cercetez cerul noaptea si am inceput sa caut daca exista ceva in spatele alinierii planetelor", isi incepe articolul sau ziaristul Charles Marcello.

"Am fost foarte uimit sa aflu ca ceea ce se va intampla pe cer in acea noapte este foarte interesant. Aceasta aliniere planetara completata de varfurile piramidelor de la Giza se intampla cu doar 18 zile inainte de presupusul sfarsit al lumii de pe data de 12.12.12. Chiar si pentru cei sceptici trebuie sa recunoasca ca aceasta este mai mult decat o coincidenta. Alinierea planetara care va avea loc pe 3 decembrie 2012 reprezinta momentul unirii cu piramidele de la Giza. Acest lucru se va intampla intr-un moment cheie, noaptea, in Egipt, cu o ora inainte de rasaritul soarelui", continua jurnalistul.

Un comentariu: