sâmbătă, 15 octombrie 2011

Despre 2012 si Sfarsitul lumii

Exista multe speculatii cu privire la 2012 asa ca m-am gandit sa scriu perspectiva mea, la care am ajuns din studierea diferitelor materiale de channelling si privind in mine, folosindu-ma de intuitie.

2012 este un punct terminus, un punct de rascruce in care o parte din oameni vor alege sa traiasca intr-o lume asemanatoare cu cea din prezent (o lume tridimensionala cu aceleasi probleme ca pana acum) si o parte din oameni vor alege sa traiasca intr-o lume in care noile valori spirituale (iubire, unitate, armonie, cunoasterea naturii infinite a creatiei, etc) vor fi traite in fiecare zi.


Multi oameni intreaba de ce exista atat de multa negativitate pe Pamant, in prezent. Un raspuns este ca ea trebuie sa fie manifestata, adusa la suprafata pentru a fi curatata.

Pentru ca de mii de ani directia omenirii a fost in principal negativa si acum, deoarece foarte multi oameni doresc o lume pozitiva, cu atat mai mult ies la suprafata acele viziuni negative.

Cu cat devii mai pozitiv, mai orientat spre ajutorarea intregului si implicit a propriei persoane, cu atat vezi mai multa negativitate.

Eu cand ies afara din casa simt imediat o schimbare, se simte negativitatea din jur.

Pana acum nu le acrodam prea mare atentie lucrurilor negative, dar acum, deoarece am mers mai mult spre pozitiv ele devin mult mai evidente.

Multi oameni, desi vor sa vada o schimbare, se uita la lumea din jur si vad ca este exact la fel.

Ea nu este exact la fel, deoarece in constiinta s-au schimbat multe lucruri, dar inca exista orientarea negativa, impulsul negativ.

2012 va fi un punct in care lumea va avea un impuls usor pozitiv si atunci toate schimbarile ce vrem sa le vedem se vor desfasura mult mai repede.

Am observat si la mine, este foarte greu sa ai continuitate in ceea ce vrei sa faci in plan fizic, concret pentru ca orice actiune pozitiva este cumva barata de climatul negativ.

Adica, nu se poate desfasura in plinatatea ei.

Asta nu inseamna sa nu actionezi si personal simt ca fac acest lucru, doar ca acum, in prezent, este mai dificil sa aiba continuitate.

2012 este ca un val pozitiv, pe care poti merge pentru a avansa si mai repede.

Anul 2012 (21 decembrie 2012) este doar o data probabila, un punct in timp cand se va schimba orientarea/vibratia.

Dupa acel moment va fi o distanta din ce in ce mai mare intre ceea ce este pozitiv si ceea ce este negativ.
Deja multi dintre noi pur si simplu nu mai putem sta langa persoanele negative.

Efectiv fizic ti-e rau. Incompatibilitatea va creste pana cand nu ne vom mai intalni.

Legat de fortele care incearca sa ii tina pe oameni pe loc, in control - Illuminati, guvernul secret, annunaki, societatiile secrete negative, etc ele vor continua sa isi faca jocul folosind tot felul de tactici: dezastre naturale, razboaie, amenintari (ultima dintre ele fiind cometa Elenin), crize, discreditarea unor informatii si tot felul de metode negative.

In esenta, tot ce creaza frica, orice stire care nu ofera o solutie si mai mult raspandeste confuzie, orice actiune despre care se spune ca este pozitiva dar mijloacele folsite sunt negative (razboiul de orice fel), orice stire/persoana care spune ca nu exista suficiente resurse pe Pamant (desi este evident ca daca toti banii si resursele umane investite in complexul militar-industrial s-ar investi in tehnologii pentru producerea hranei si energiei), orice organizatie sau persoana care ascunde/distorsioneaza informatii (de exemplu NASA), si altele de acest tip pot fi puse in categoria "negativ".

Orice persoana/organizatie care aduce cunoastere, care incurajeaza si ii vindeca pe semenii lor, care are programe pozitive si ofera solutii viabile, care intelege ca lumea merge intr-o noua era, orice persoana care simte compasiune, iubire si are intelegere spirituala poate fi pusa in categoria "pozitiv".

Din ce am observat, o problema/provocare este ca majoritatea oamenilor nu intra in cele doua categorii ci se afla undeva la mijloc.

Multi sunt indiferenti, multi actioneaza din inertie, multi cred ca lucrurile se vor schimba "peste sute de ani". Cred ca si din acest motiv exista mai mult impuls negativ in aceasta secunda pe Pamant.

Pentru ca negativitatea, oamenii negativi, cer doar ca ei sa faca ceea ce doresc, sa isi continue dorinta de dominare si manipulare.

In schimb, oamenii pozitivi, nu pot actiona singuri pentru a schimba ceva in pozitiv (la nivel de masa) pentru ca pozitivitatea cere integrare, cere ca fiecare om sa actioneze sincron spre actiuni pozitive.

Doar 100 oameni impreuna pot construi un turn si doar un singur om este nevoie pentru a-l darama.

Daca stam sa ne uitam in jur, foarte multi oameni vor o lume pozitiva si atunci ne putem intreba, de ce nu se vad acele schimbari pozitive?

Cei mai multi oameni probabil vor zice, "Ok, fac o schimbare pozitiva in viata mea, dar pana la urma guvernul, cei care controleaza banii, corporatiile, ei au puterea. Pana la urma o sa te ciocnesti de ei." Nu e important acest lucru.

Ei (adica noi, o parte din noi cu care nu vrem sa comunicam) au putere datorita inertei, datorita faptului ca de mii de ani, majoritatea oamenilor si-au cedat puterea unei organizatii, de orice forma ar fi ea.

Ca metoda practica, ce am exersat-o, ideea e sa fii constient de fiecare moment cand iti cedezi puterea unei organizatii.

Momentele cand crezi ca daca spui un lucru, sau faci un lucru "o sa vina politia, o sa fiu luat in vedere, o sa vina fiscul, etc".

Eu personal, o sa-mi urmez toate proiectele pe care le simt pozitive, printre care scris, tradus, diseminat materiale, tai chi si orice alta activitate.

Ideea e sa faci ce iti place, in acord cu sinele tau.

In legatura cu un material postat pe blog, din Bashar "Voi sunteti guvernele voastre", este o buna propozitie asupra careia putem medita.

Si in mod practic, nu numai teoretic si apoi de exemplu daca ai un credit luat la o banca si banca iti modifica comisionul cum vrea ea, sa spui "asa fac bancile". Sau "multi s-au luptat si ce au obtinut?".

Daca ati citit si materialele postate despre Orion (din cartea Prisma din Lira ce va aparea in curand), probabil ati observat ca sistemul actual nu este singurul sistem posibil.

Sistemul de pe Pamant (economic, religios, guvernamental, militar) are o puternica influenta Orioniana. Asta nu inseamna ca nu este responsabilitatea fiecaruia de a-l schimba. Ci doar ca el nu este un adevar absolut.

Noile materiale care se ofera, noile idei (pe care le simtim adevarate) "ar trebui" aplicate si in planul fizic, altfel raman doar acolo ca ideal.

Ieri faceam Tai Chi in parcul Botanic din Timisoara si ma uitam la cum erau conditionati copiii mici, dupa acelasi pattern: "Nu fa aia, nu fa aialalta, nu, nu, nu".

In mod ideal, fiecare parinte ar spune, "Da, respect liberul arbitru al copilului si nu il conditionez cu convingerile mele, dar practic?".

Lumea nu este schimbata, nu exista atat de multe manifestari pozitive, pentru ca in viziunea mea inca, la nivel de masa, exista multe convingeri limitative.

Voi scrie pe viitor despre ele, incercand sa mi le clarific mai bine si pe ale mele.

Vorbeam despre cei care sunt indiferenti, nici negativi, nici pozitivi.

Personal cred ca, deoarece planeta este preopoderent negativa in prezent, ei sustin indirect structurile negative.

Exemplu (din familia mea), o femeie lucreaza intr-o fabrica si accepta un salariu mic si presiunea psihica din partea sefilor, pentru ca vrea sa stranga bani (impreuna cu sotul) pentru a-si face o locuinta si a face un copil.

Desi intentia lor e pozitiva (crearea unei familii), ei sustin indirect organizatia si sefii care exercita control si manipulare asupra angajatiilor, astfel ajutandu-i indirect pe acestia sa devina polarizati mai inspre negativ.

Solutia ar fi sa mearga intr-un loc de munca in care sefii si colegii sa fie macar la acelasi nivel de pozitivitate cu ea.

Sau sa lucreze cu ea pentru a nu ii mai sustine pe cei polarizati negativ.

Sau, cei indiferenti, poti sustine o organizatie preponderent pozitiva, care este in serviciul oamenilor, mergand cu fluxul vietii care este mereu spre pozitiv.

In concluzie, in viziunea mea, sfarsitul lumii este doar sfarsitul unui ciclu al limitarii. Haideti sa ne descoperim potentialul.

Sursa: http://salt-in-constiinta.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu