duminică, 16 decembrie 2012

Toate drumurile duc spre... Mexic! Cum fac bani autoritatile pe presupusa Apocalipsa


Presupusa Apocalipsa umple bugetul Mexicului. Tot mai multi vizitatori vin sa vada ruinele mayase din peninsula mexicana. Hotelele de acolo nu mai au locuri libere. Iar o agentie de presa va transmite imagini in direct pe 21 decembrie de la locul unde au vietuit candva triburile mayase.

Autoritatile mexicane au investit bani grei intr-o uriasa campanie de marketing, derulata in strainatate, iar rezultatele nu s-au lasat asteptate.
Turistii se inghesuie sa viziteze ruinele mayase, ca sa vada cu ochii lor locul de unde a pornit profetia care ar vesti sfarsitul lumii. Peste 50 de milioane de turisti au intrat in aceste zile in Mexic, pentru a fi acolo pe 21 decembrie, ultima zi din calendarul maya.

Tot ce-si doresc acum autoritatile este ca planeta sa continue sa existe si pe 22 decembrie, cand hotelierii isi vor numara castigurile. Cu o saptamana inainte de anuntatul sfarsit al lumii, la hotelele din zona cu greu mai gasesti o camera libera, iar autoritatile se asteapta ca numarul turistilor sa creasca in continuare. 
Cei care nu vor reusi sa ajunga in peninsula, vor putea urmari Apocalipsa in direct. Agentia de Associated Press se pregateste sa faca transmisiuni live, de pe 19 pana pe 21 decembrie, de la locul unde traiau pe vremuri triburile mayase. Antenele de satelit au fost deja aduse.
La 21 decembrie, potrivit calendarului civilizatiei Maya, se incheie un ciclu in evolutia lumii si incepe etapa de tranzitie spre o noua stare energetica a omenirii. Acest fapt a fost interpretat in ultimul timp ca fiind o prezicere a sfarsitului lumii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu